1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bu da Kemalist "Tosun"un Son Marifeti!
Bu da Kemalist "Tosun"un Son Marifeti!

Bu da Kemalist "Tosun"un Son Marifeti!

Yılmaz Özdil’in son marifeti Atatürkçüleri de çileden çıkardı. Mustafa Kemal kitabının yeni baskısını yapan Özdil’in 1881 adet baskıya gitmesi ve kitaba 2 bin 500 lira fiyat biçmesi istismarın garip bir örneği olarak değerlendirildi.

21 Ocak 2019 Pazartesi 10:58A+A-

Kemalizm tüccarı Yılmaz Özdil, yeni marifetiyle Mustafa Kemal’in kaymağını yemeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı Mustafa Kemal kitabıyla adından söz ettiren Yılmaz Özdil, bu sefer de aynı kitabın özel baskısıyla rant devşirmeyi amaçlıyor.

1881 adet çıkartılacak olan kitabın fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

2 BİN 500 TL'YE SATILACAK

Özel baskı kitap, Mustafa Kemal’in hatırası adı altında 1881 adet basıldı. Özel deri ciltleme işlemleri ve farklı tekniklerin kullanıldığı belirtilen kitap, 2 bin 500 TL'ye satışa sunulacak. Satışın duyurulmasının ardından Yılmaz Özdil ve yayınevine büyük tepki geldi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Yine “Mustafa Kemal’in hatırasına ithafen” 23 Ocak saat 9'u 5 geçe satşa sunulacak olan kitabın tanıtımı, sosyal medyada büyük tepki gördü. Yayınevine ve Özdil'e yönelik tepkilerini dile getiren sosyal medya kullanıcıları, bu durumun Atatürk sömürücülüğüne gittiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum