1. HABERLER

  2. HABER

  3. Bozdağ: “Bu Muhalefet Değil Ahlaksızlıktır!"
Bozdağ: “Bu Muhalefet Değil Ahlaksızlıktır!"

Bozdağ: “Bu Muhalefet Değil Ahlaksızlıktır!"

Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun dünkü konuşmasında Başbakan Erdoğan'a iftirada bulunduğunu belirterek, "Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır" dedi.

30 Ekim 2013 Çarşamba 11:08A+A-

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iftirada bulunduğunu belirterek, "Kılıçdaroğlu'nun Başbakanımıza yaptığı iftira, onun ahlak yoksunluğunun bizzat kendi lisanıyla itirafıdır. Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır" ifadelerini kullandı. 

Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin 90'ıncı yılı kutlanırken ve Marmaray açılırken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Erdoğan'a iftirada bulunduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerini "akıl almaz" olarak nitelendiren Bozdağ, şunları kaydetti:

"Hangi din ve ahlak, ülke yönetimine talip anamuhalefet liderine, milletin gözünün içine baka baka iftira etmesine izin verir? Bilen söylesin. Kılıçdaroğlu'nun Başbakanımıza yaptığı iftira, onun ahlak yoksunluğunun bizzat kendi lisanıyla itirafıdır. Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır. Bir yandan 'ahlak' deyip öte yandan bütün dinlerin ve ahlak anlayışlarının reddettiği ahlaksızlığı bilmek isteyen lütfen Kılıçdaroğlu'na baksın."

KILIÇDAROĞLU, NE DEMİŞTİ?

CHP lideri dün Tandoğan'daki ‘alternatif' kutlamada Başbakan Erdoğan için “Dolmabahçe'de oturup kadınları dikizliyor” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, şunları söylemişti: "Bir diktatör var biliyorsunuz, kadınların kaç doğum yapacağına, ne zaman doğum yapacaklarına, nasıl doğum yapacaklarına o karar veriyor. Hamile kadınların sokağa çıkmamasını öneriyor ve daha garip bir şeyi, Dolmabahçe'de oturup Kadıköy'den gelen vapurlardaki kadınları dikizliyor. Bu nasıl bir ruh halidir, bu nasıl bir ahlak anlayışıdır acaba."

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum