1. HABERLER

  2. HABER

  3. Boyner ve Sabancı'dan 'Berkin Elvan' Kararı
Boyner ve Sabancı'dan 'Berkin Elvan' Kararı

Boyner ve Sabancı'dan 'Berkin Elvan' Kararı

Cem Boyner, tüm Boyner mağazalarında müzik yayınlarının durdurulması ve tüm mağazaların internet şifrelerinin açılması talimatını verdi.

12 Mart 2014 Çarşamba 15:34A+A-

 

 

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner,Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle bugün tüm Boyner mağazalarında müzik yayınlarının durdurulmasını, bugün ve yarın müşteri etkinliklerinin iptal edilmesini ve tüm mağazaların internet şifrelerinin açılması talimatını verdi. Daha sonra Boyner Holding'ten yapılan açıklamada, "Bu paylaşımın, daha önce yaşanılan toplumsal olaylardan kazandığımız deneyimle, mağazalarımızı oluşabilecek ihtiyaç ve durumlara karşı hazırlamaktan başka amacı yoktur" denildi.


Cem Boyner'den kurum içi gönderilen e-mail'de şu ifadeler kullanıldı: "Tüm mağazalarda müzik yayınını durdurun bugün. Mağazalardaki müşteri etkinliklerini iptal edin, bugün ve yarın. Tüm mağazaların wi-fi şifrelerini iptal edin hemen. Vatandaş istediği yerden haberleşme imkanına sahip olsun.


GÜLER SABANCI'DAN BERKİN MESAJI
Kritik noktalardaki mağazalarınızın hassas, evi uzak olanlarda olan, fiziki açıdan ilgiye ve desteğe ihtiyacı olabilecek personeli erkenden evine gönderin. Mağazalarınıza sığınabilecek vatandaşlara yardım için su, ilkyardım malzemesi vs. eksiksiz bulundurun. Bu güzel halkı Allah korusun ama biz de bize düşeni eksiksiz , kimseyi ayırmadan yapacağız. Sorusu olan önce sorusunu vicdanına sorsun, gereğini yapsın, sonra isterse şirketine, merkeze sorsun. Allah utandırmasın..

(HÜRRİYET)

HABERE YORUM KAT