1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. ‘Biralı eğlencelerinde çöplerini etrafa atıyor sonra da huyumuz kurusun!’ diyorlar
‘Biralı eğlencelerinde çöplerini etrafa atıyor sonra da huyumuz kurusun!’ diyorlar

‘Biralı eğlencelerinde çöplerini etrafa atıyor sonra da huyumuz kurusun!’ diyorlar

Çevrecilikleri ile toplumun seçkinleri olduklarını iddia ederek “üstünlük” iddiasında bulunan, içtikleri bira şişelerini ulu orta yerlere çöp olarak atan seküler cahiliye, eğlencelerini çevreyi kirleterek taçlandırınca “huyumuz kurusun” diyor!

09 Mayıs 2022 Pazartesi 16:42A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Küçük Çiftlik Park’taki ‘Bahar Şenliği’nde bir araya gelen alkol sever çevrecilerin içtikleri biraların boş şişelerini çevreye attıkları ifade edildi.

Cumhuriyet gazetesinde, düzenlenen şenlik övülürken her zamanki ‘itiş kakışlı eğlencenin sonunda ortaya çıkan çevre kirliliği’ olmasaydı güzel olurdu denildi.

Seküler yaşamın kendi sosyalleşme biçimi olan alkollü eğlenceler, övgülere doyurulamazken, “Virüs ne kadar pes etti bilmiyoruz ama, insanlar çoktan pes etti yalnızlığa, sosyalleşememeye ve ilk fırsatta dip dibe eğlendi!” denilerek özlemle beklenen baharın, her zamanki gibi çevre kirletilerek kutlandığı öğrenildi.  

Cumhuriyet’in övgüye sığdıramadığı organizasyon için, “Çav Bella ve Kalaşnikof’la çığlıklar Teşvikiye’ye kadar çıkıyor ve bir festival daha böylece sona eriyor. Eve kadar nasıl gelebildik, bacaklarımız bizi nasıl taşıdı bilmiyorum. Bir bardağı 50 lira olan biralardan ne kadar tüketildi, festivalden kim ne kazandı, onu da bilmiyorum, ama güzeldi, çöplerini yerlere atmasalardı, itiş kakış yapmasalardı daha da güzel olurdu ya, huyumuz kurusun işte!” denildi.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum