1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bir Aras Kargo rezaleti daha!
Bir Aras Kargo rezaleti daha!

Bir Aras Kargo rezaleti daha!

Ekin Yayınları Aras Kargo aracılığıyla Erzurum Kitap Fuarı için gönderdiği kitapları yayınevine geri getirmek istedi. Aras Kargo ise "Önem taşır" sloganını yerle bir eden bir taşımacılığa daha imza attı.

28 Mayıs 2022 Cumartesi 14:36A+A-

HAKSÖZ HABER

Ekin Yayınları, Erzurum'da düzenlenen kitap fuarının ardından kitaplarını yayınevine Aras Kargo aracılığıyla taşımaya karar verdi. Ancak bu karar büyük bir pişmanlığa dönüştü. 

Aras Kargo tarafından alınan postalar yayınevine, önce eksik ardından ise suya ve çamura batırılmış bir şekilde teslim edildi. 

Ekin Yayınları çalışanları, gelen kargoların kapıya terk edildiğini, teslim fişleri dahi verilmediğini belirtirken, bu utanç verici taşımacılığın ardından Aras Kargo'dan şikayetçi olacağını belirtti. 

Ekin Yayınları'na ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan çalışanlar: "Rezil iş yapanları ifşa etmekten başka elimizde yapacak birşey kalmadı. Bir Aras Kargo rezaletini sizinle paylaşacağız. Lütfen paylaşın, duyurun. 22 Mayıs'ta Erzurum Kitap Fuarı'ndan adresimize kitaplarımızı Aras Kargo aracılığıyla gönderdik. Kargomuz Çarşamba günü eksik olarak bize teslim edildi. Kalan 2 koli bugün geldi. Yolda sanırım suya atılmış. Sonra görüntülerde gördüğünüz kırmızı Aras Kargo poşetine sarılarak yayınevinin önüne atılmış. Son iki koli bize teslim edilmedi, kapının önüne bırakılıp gidilmiş.Koli sular içinde, kitaplar kullanılmaz durumda. Bu utanç verici hizmet ile Aras Kargo  "önem taşır" sloganına uygun nasıl bir cevap verecek merakla bekliyoruz." ifadelerini kullanarak yaşatılan bu duruma tepki gösterdi. 

Düzenli denetlenmeyen ve yasaların tam işletilemediği atmosferden faydalanan kargo şirketlerinin, bu tavırlarına karşı hükümet ve ilgili devlet kurumlarının harekete geçmesi gerektiği aşikar bir şekilde şikayetlere yansımaya devam ediyor.  

 

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum