1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Beşiktaş, Çin komünist yönetiminin kuruluş yıldönümünü kutladı
Beşiktaş, Çin komünist yönetiminin kuruluş yıldönümünü kutladı

Beşiktaş, Çin komünist yönetiminin kuruluş yıldönümünü kutladı

Sporda siyasi mesajlar verilmeye devam ediliyor. Bu defa Beşiktaş Spor Kulübü, 'Çin Halk Cumhuriyeti'nin 73. yıldönümünü gönülden kutluyoruz' mesajını Çince ve Türkçe paylaştı.

03 Ekim 2022 Pazartesi 08:33A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz günlerde Amedspor-Afyonspor maçında jandarma komutanı Afyonspor ekibine Amedspor'u, 'eze eze yenme' telkininde bulunmuştu. Dün de Beşiktaş Spor Kulübü, reklam olarak alındığı değerlendirilen saha içi mesajında: "Çin Halk Cumhuriyeti'nin 73. yıldönümünü gönülden kutluyoruz" ifadelerini paylaştı.

Reklam panolarına hem Türkçe hem de Çince "Çin Halk Cumhuriyeti'nin 73. yıldönümünü gönülden kutluyoruz!" yazısı yansıtıldı.

Çin Başkonsolosluğu Sözcüsü de sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Şimdi düzenlenmekte olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, Çin Halk Cumhuriyeti kuruluş 73. yıl dönümü kutlama mesajı yayınlandı. Türk dostlarımıza içten teşekkürler. Yaşasın Çin-Türkiye dostluğu!"

Doğu Türkistan'da soykırım faaliyetlerine imza atan Çin'in bir spor kulübü tarafından tebrik edilmesi sosyal medyada tepki çekti. 

 

cin-sozcu.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

8 Yorum