1. HABERLER

  2. HABER

  3. Berlusconi: IŞİD'e Karşı Atom Bombası Kullanılması Doğrudur
Berlusconi: IŞİD'e Karşı Atom Bombası Kullanılması Doğrudur

Berlusconi: IŞİD'e Karşı Atom Bombası Kullanılması Doğrudur

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi İsrail halkının büyük bölümünün IŞİD karşı atom bombası kullanılmasını doğru bulduğunu iddia etti.

22 Eylül 2014 Pazartesi 12:21A+A-

Ülkenin kuzeyinde Garda Gölü kıyısındaki Sirmione kentinde, Berlusconi'nin liderliğini yaptığı Forza İtalia (Haydi İtalya) Partisi'nin genç politikacı yetiştirmeye yönelik okul kurma projesiyle ilgili bir toplantı düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Silvio Berlusconi, ilginç iddialarda bulundu. İsrail halkının büyük bir tedirginlik içinde olduğunu öne süren Berlusconi, İsrail'de bulunan her ailenin en az bir bireyinin “deli Hitler” tarafından yok edildiğini belirterek, “Yahudileri o topraklardan kovup İsrail'i silmeyi hedefleyen İslami bir patlamanın korkusunu taşıyan onların (İsrail halkı) yerinde olsanız siz ne düşünürsünüz” dedi.

“İSRAİL HALKI ATOM BOMBASINI DOĞRU BULUYOR”

IŞİD'ın dünya için Hitler'e benzer bir tehdit olduğunu belirten Berlusconi, sözlerini şöyle sürdürdü “Size kesinlikle söyleyebilirim ki, İsrail halkının büyük çoğunluğu, şimdi benzer bir tehlikeyle karşı karşıya olma durumunda savunma amaçlı atom bombası kullanılmasını doğru buluyor.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum