1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Ben size faşizm ve mülteci düşmanlığının âlâsını öğretirim!" 
"Ben size faşizm ve mülteci düşmanlığının âlâsını öğretirim!" 

"Ben size faşizm ve mülteci düşmanlığının âlâsını öğretirim!" 

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Suriyelileri geri göndereceğiz” sözlerini yetersiz bulmuş!

24 Haziran 2021 Perşembe 15:54A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Suriyeli mültecileri geri göndermekle alakalı bir takım sözler sarf etti. Kılıçdaroğlu’nun problemli yaklaşımının yansımaları ise daha büyük bir vahameti gözler önüne serdi!

Yakın zamanda Ayyıldız Hareketi isimli bir oluşum kuran Ümit Özdağ siyasi geçmişi karmaşık birisi. MHP ve İYİ Parti’den uzaklaştırılan Özdağ’ın en büyük özelliği mültecilere karşı olan dinmek bilmez nefreti. Özdağ bu konuda kendisine o kadar güveniyor ki kendisini başkalarına ders verecek konumda görüyor!

Kemal Kılıçdaroğlu’nu mültecileri geri göndermekle alakalı düşmanlık dolu sözlerini Ümit Özdağ yetersiz bulmuş. "Ben size faşizm ve mülteci düşmanlığının âlâsını öğretirim!" dercesine Kemal Kılıçdaroğlu’na şunları söylüyor:

1-177.jpg

Ümit Özdağ’ın bu sözleri aynı zamanda Ayyıldız Hareketi’nin de mahiyeti hakkında bilgi veriyor. Toplumda hiçbir karşılığı olmayan bu yeni oluşum başka siyasi partiler etrafında politika üretmeye çalışarak var olabilecek, nevzuhur bir bakış açısının ürünü.

Siyasi partilerle ilişki kurmak için mülteci düşmanlığını kullanan Ayyıldız Hareketi memleketin ve bölgemizin hangi sorununa çare olabilir ki? CHP’ye mülteci düşmanlığı nasıl yapılır dersi veren Özdağ’ın Ayyıldız Hareketi var olan sorunları derinleştirmesin yeter!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum