1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. ARAKAN

  4. BBC’den Müslüman Katliamına Destek
BBC’den Müslüman Katliamına Destek

BBC’den Müslüman Katliamına Destek

BBC’nin “barış gönüllüsü aktivist” olarak tanıttığı Aung San Suu Kyi adlı kadın, ekranda Müslümanlara kin kustu.

08 Aralık 2013 Pazar 15:46A+A-

Talha Çolak / Yeni Akit

Dünyada büyük bir izlenme kapasitesine sahip İngiliz televizyonu BBC, Müslümanları karalamaya devam ediyor. BBC’nin “barış gönüllüsü aktivist” olarak tanıttığı Aung San Suu Kyi adlı kadın, ekranda Müslümanlara kin kustu. Kyi ekranda, Myanmar’da Müslümanların Budistler için büyük bir tehdit olduğunu söyledi.

KATLİAMA UĞRAYANLAR TEHDİTMİŞ

Gezi olaylarında yaptığı asparagas haberlerle de bilinen BBC, Myanmar’da katliam yapanları değil katliama maruz kalanları tehdit olarak gördü. Dünyaya barış gönüllüsü aktivisti olarak sunduğu Aung San Suu Kyi’yi ekrana çıkaran kanal, bir skandala daha imza attı. Kyi ekranda, Myanmar’daki Budistlerin, Müslümanlar tarafından büyük bir tehdit altında olduğunu, dahası tüm dünya genelinde ‘gittikçe güçlenen Müslüman grupların’ Burma’daki Budistler için büyük bir tehlike oluşturduğunu söyledi. 

DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE KATLEDİYORLAR

60 milyon nüfuslu Myanmar’da, 1,3 milyon Müslüman, Budist teröristler (Budist hükümet) tarafından dünyanın gözü önünde acımasızca katlediliyor. Her geçen gün devam eden bu vahşete karşı hiçbir uluslararası kuruluş önlem almıyor.

HABERE YORUM KAT