1. HABERLER

  2. HABER

  3. Batman'da Belediye'ye Yolsuzluk Operasyonu
Batmanda Belediyeye Yolsuzluk Operasyonu

Batman'da Belediye'ye Yolsuzluk Operasyonu

Batman'da belediyeye yönelik yolsuzluk operasyonunda ilk belirlemelere göre 20 kişi gözaltına alındı.

16 Aralık 2011 Cuma 12:44A+A-

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Batman Belediyesi Kültür, Emlak ve İmar müdürlüklerinde arama yaptı. Arama sonrası polis, bazı bilgisayar kayıtları ve evraklara el koyarken 20 kişiyi gözaltına aldı.

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 05.00 sıralarında belediye emlak, kültür ve imar müdürlüklerinde arama yaptı.

Aramalar sonrası polis, bazı bilgisayar kayıtları ve evraklara el koydu. 2 emlak takip bürosu çalışanının da aralarında bulunduğu 20 kişiyi gözaltına aldı.

Belediye binasındaki arama sırasında polis dışarıda da sıkı güvenlik önlemleri aldı.

BDP MİLLETVEKİLİ TUNCEL'İN AĞABEYİ DE GÖZALTINDA

Batman Belediyesi'ne düzenlenen yolsuzluk operasyonu kapsamında, Diyarbakır'da da 7 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır'da gözaltına alınanlar arasında BDP İstanbul Milletvekili Sebahattin Tuncel'in ağabeyi Ertuğrul Tuncel, eşi Evin Tuncel ile BDP PM üyesi ve Yerel Yönetimler Komisyonu Üyesi Ercan Aslan da bulunuyor.

Diyarbakır'da mühendislik bürosu bulunduğu belirtilen milletvekilinin ağabeyi Ertuğrul Tuncel'in de aralarında olduğu 7 kişi, soruşturmanın sürdürüldüğü Batman'a gönderilecek.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum