1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Batı medyasında değişen bir şey yok!
Batı medyasında değişen bir şey yok!

Batı medyasında değişen bir şey yok!

Batılı ülkeler Siyonist zulme karşı üç maymunu oynarken yine Filistinlileri suçla ilişkilendirdi.

11 Ekim 2023 Çarşamba 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Batılı ülkeler Filistinlilerin yaşadığı zulme karşı her zaman iki yüzlü bir tavır alış içinde oldular. Siyonist işgal rejiminin kuruluşundan itibaren başlayan süreçte Batılılar, tehcir başta olmak üzere Filistinlilerin maruz kaldıkları zorbalığın en büyük sorumluları arasında yer aldılar.

Bugün ise Siyonist çete ile geliştirdikleri ekonomik işbirliğinin yanında Batı medyası “İsrail’i aklama” aracı olarak iş görüyor. Hamas’ın Aksa Tufanı operasyonu Siyonistleri ve işbirlikçilerini öylesine şaşkına çevirdi ki ne yapacaklarını bilemez halde saçmalıyorlar. İşgal rejimi Hamas’a cevap vermek için her zaman işlediği cinayetlere yenilerini ekledi.

İngiliz merkezli BBC ise olayları ele alış şekliyle Batılıların ne kadar sahtekâr olabileceklerini bir kere daha kanıtladı. BBC, Twitter'da yapılan paylaşımda Gazze için 'öldü', İsrail için 'öldürüldü' şeklinde ifadeler kullanarak Filistinlileri suçla ilişkilendirirken Gazze’deki ölümleri ise nötr ele aldı.

s-399c372d897dee54cadde68bcedef3b2ce805d86.webp

'Gazze Sağlık Bakanlığı'na göre, İsrail'in misilleme niteliğindeki hava saldırıları sonrasında Gazze'de 500'den fazla kişi öldü.

Hamas'ın Cumartesi günü saldırılarını başlatmasından bu yana İsrail'de 700'den fazla kişi öldürüldü'

Sanki Gazze’deki ölümler kendiliğinden olmuş gibi gösteren BBC, tepkiler sonucunda paylaşımını kaldırmak zorunda kalsa da görüldüğü üzere Batı medyasında değişen hiçbir şey yok! Ölen Filistinli olduğu zaman üç maymunu oynayanlar Siyonistlerin ise ayağına taş değmesin istiyor…

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT