1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Başarı öncesi fotoğrafı mı çekiliyor?
Başarı öncesi fotoğrafı mı çekiliyor?

Başarı öncesi fotoğrafı mı çekiliyor?

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahlatcı ve Belediye Başkanı Aşgın, Türkiye’de çıkan orman yangınlarını söndürmek amacıyla destek vermeye gelen itfaiyecileri yolda durdurup fotoğraf çektirdi.

03 Ağustos 2021 Salı 13:03A+A-

HAKSÖZ HABER

Gürcistan’dan kara yolu ile giriş yapan Azerbaycanlı itfaiyeciler, yangın bölgelerine doğru giderken dün akşam saatlerinde AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın tarafından Çorum’da durduruldu.

Durdurulan araçlardan inen Azeri itfaiye erleri ile sohbete girişen ve pozlar veren başkanların neyi kutladıkları ise anlaşılamadı.

Türkiye’nin tüm bölgelerinde seller, yangınlar vesaire afetler yaşanırken iktidar sessiz bir şekilde yangınların kontrol altına alınmasını beklerken AK Partili başkanlar, zafer pozları verir gibi halkın hiçbir işine yaramayacak eylemlerde bulunuyorlar.

Ellerine bayrak alarak kardeşlik vurgusunu öne çıkarmaya çalışan AK Partili başkanların yangın gibi bir afet devam ederken yolda olan itfaiye erlerini durdurup fotoğraf çektirmesinin elle tutulur herhangi bir sebebi bulunamadı.

 

yusuf-ahlatci-corum-ak-parti-baskanlari.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum