1. HABERLER

  2. İLAN

  3. Başakşehir'de Mısır Halkıyla Dayanışma Etkinliği
Başakşehirde Mısır Halkıyla Dayanışma Etkinliği

Başakşehir'de Mısır Halkıyla Dayanışma Etkinliği

Müslüman Kardeşlere yapılan askeri darbeye karşı bugün Teravih Namazından sonra Sular Vadisinde protesto yürüyüşü düzenlenecek.

20 Temmuz 2013 Cumartesi 12:04A+A-

Başakşehir'de etkinlik gösteren sivil toplum kuruluşları Mısırlı kardeşlerimizle bir dayanışma eylemi düzenleyecek.

Mısır’da ordunun yönetime el koymasını protesto etmek amacıyla Başakşehir STK Platformu, bugün teravih namazından sonra Sular Vadisi hastane girişinde açıklama yaparak yürüyüşe geçecek. Katılımın yoğun olması bekleniyor.

23.30'da Sular Vadisi hastane girişinde toplanmaya başlayacak grup, 24.00'te vadi içlerine yürüyüş yapacak. Belediye etkinliklerinin yapıldığı yere kadar yüründüktten sonra burada Abdurrahman Dilipak, Hamza Türkmen ve Bülent Yıldırım birer konuşma yapacaklar. Grup Yürüyüş'ün de mini bir konser vereceği program Mısırlı kardeşlerimiz için yapılacak dua ile son bulacak.

Bir yıllık süreç içerisinde diktatörlük döneminin devlet içindeki uzantıları, Müslümanların yönetimini bir türlü kabullenmek istemeyen laik siyasi yapılar her fırsatta provokatif eylemliliklerde bulundular. Mursi’nin göreve başlamasının yıldönümünde içeriden ve dışarıdan topyekun saldırı ile halkın tercih ettiği Cumhurbaşkanını devirmeye çalıştılar. Başakşehir STK bu yapılan haksızlığa dur demek için tüm Başakşehir halkını duyarlı olmaya ve yürüyüşe destek olmaya bekliyor.

Tarih: 20 Temmuz 2013 Cumartesi

Toplanma Yeri: Sular Vadisi hastane girişi

Saat: 23.30 (Yürüyüş 24.00'te başlayacak)

basaksehir-misir-icin-dua.jpg

HABERE YORUM KAT