1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Bartın’da minik hafızlar harçlıklarını Gazze’ye yolladı
Bartın’da minik hafızlar harçlıklarını Gazze’ye yolladı

Bartın’da minik hafızlar harçlıklarını Gazze’ye yolladı

Bartın Kaynarca Kız Kur’an Kursu’ndaki öğrenciler harçlıklarını biriktirip Gazze’ye yolladı.

01 Şubat 2024 Perşembe 10:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazze’deki Siyonist vahşet insanları küçük ve önemsiz sorunlarından kurtardı. Gündelik telaşları içerisindeki insanlar Gazze direnişi sayesinde bir gayeye sahip oldular. Kitlesel gösterilerde ortak bir şuurla hareket etmenin önemini kavrayan yüzbinlerce insan zulme karşı mücadele etmenin ne demek olduğunu Gazze sayesinde kavrıyor.

Çocuklar da Gazze’deki direnişle birlikte adalet, mücadele, zulüm gibi kavramları tahkik ederek öğreniyorlar. Vicdan sahibi olan herkes Gazze için elinden geleni ortaya koyarken çocuklar harçlıklarını Gazzeli kardeşleriyle paylaşıyorlar. Bartın Kaynarca Kız Kur’an Kursu’ndaki kız öğrenciler harçlıklarını biriktirip Gazze’ye yolladı. Hafızlık eğitimi alan kız öğrenciler kendilerinden önce kardeşlerini düşünerek hareket ettiler.

11 yaşındaki altıncı sınıf öğrencileri harçlıklarından ayırdıkları bir miktar parayı TDV aracılığıyla Gazze’deki çocuklara yollayarak çok güzel bir dayanışma örneği ortaya koydular. Gazze direnişi sayesinde malayani işlerden sıyrılarak insanlığa faydalı olacak işler peşinde koşan bir neslin var olacağını umut ediyoruz…

HABERE YORUM KAT

3 Yorum