1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Barış Atay'a Saldırı
Barış Atay'a Saldırı

Barış Atay'a Saldırı

Bir taraftan Esed rejiminin bütün cinayet ve işkencelerini Şebbiha ruhuyla savunan diğer taraftan PKK’nın kanlı ve kirli planlarına övgüler düzen Barış Atay dün gece Kadıköy’de bir grup tarafından darb edilip dövüldü.

31 Ağustos 2020 Pazartesi 14:01A+A-

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili olan Barış Atay, dün saat 01.00 sularında Kadıköy'de kimliği henüz tespit edilemeyen kişilerin saldırısına uğradı. 

Yere düşürülerek tekmelenen Atay'ın kaburgalarının çatladığı öğrenildi, sabah saatlerinde Numune Hastanesi'nden taburcu edilirken sağlık durumunun iyi olduğu söylendi

“Vatan haini”

Atay, ifadesinde saldırı anını şöyle anlattı: 

31.08.2020 günü arkadaşlarımla birlikte Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde bulunan bir mekanda bulunduktan sonra saat 01.00 sıralarında Dr. Esat Işık caddesinde arkadaşımla birlikte yürürken Dalga Sokak'a dönmemizin ardından ayak sesleri duydum. Daha sonra arkamdan gelen bir kişi boynuma atıldı. Bu şahsı savurduktan sonra 3 ya da 4 kişi beni arkamdan yumruklamaya başladı. Ben kendimi savunmaya çalışırken beni yere düşürdüler. Başta kafam olmak üzere vücudumun çeşitli yerlerine vurmaya başladılar. Bu esnada arkadaşımın polisi araması üzerine koşarak kaçmaya başladılar. Bu şahıslar beni darp ederken küfür ederek "vatan haini" diye bağırdı.

Hava karanlık olduğu için bu kişilerin eşgallerini net olarak hatırlamıyorum. Beni darp eden ve hakaret eden bu kişilerden şikayetçiyim."

TBMM Başkanı Şentop: Atay'a saldırıyı kınıyorum

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise saldırıyı kınayarak, “Bir milletvekiline yönelik yapılan fiziki saldırı tasvip edilemez. Kınıyorum. Olayın bütün boyutlarıyla araştırılması, faillerin tespiti ve soruşturulması için gerekenler yapılmaktadır” dedi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum