1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bandırma’da Okullarda Ülkü Ocaklarına Afiş İzni!
Bandırma’da Okullarda Ülkü Ocaklarına Afiş İzni!

Bandırma’da Okullarda Ülkü Ocaklarına Afiş İzni!

MHP ile ittifak süreci devletin tüm birimlerinde etkisini gösteriyor. Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “uyuşturucuyla mücadele” adı altında hazırlanan Ülkü Ocaklarının propaganda afişinin tüm okullarda asılmasına izin verdi!

08 Mart 2018 Perşembe 11:58A+A-

AK Parti ile MHP arasında hızlanan işbirliği ve yakınlaşma ülkücü kadroları devletin bütün birimlerinde giderek daha etkin hale getirmekte. Bu çerçevede Bandırma’da ilginç bir gelişme yaşandı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ülkü Ocakları Bandırma İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı “Madde bağımlılığı ve uyuşturucuya hayır” afişine izin verdi. Bandırma Ülkü Ocakları Başkanlığı imzalı ve tipik bir propaganda mahiyeti taşıtan afişte “Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz. Hırsız olmaz, arsız olmaz. Vatan haini olmaz, devlete düşman olmaz. Alparslan, Fatih, Atatürk, Başbuğ olur. Adam olur! Damarlarındaki asil kanı kirletme” şeklinde ifadeler yer alıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil onayıyla tüm okul müdürlüklerine gönderilen yazıda, “İlçemiz Ülkü Ocakları Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucuya Karşı Mücadele’ konulu proje kapsamında hazırlatılan afişlerin ilçemiz resmi/özel ortaöğretim okullarımızın duyuru ve ilan panolarına asılması müdürlüğümüzce uygun görülmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum