1. HABERLER

  2. HABER

  3. Bakan Çelik THY İşçileri İçin Devrede
Bakan Çelik THY İşçileri İçin Devrede

Bakan Çelik THY İşçileri İçin Devrede

Faruk Çelik, THY’de işten çıkarılan işçilerin durumuyla ilgili bugün THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile görüşeceğini belirtti.

19 Haziran 2012 Salı 00:49A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, THY’de işten çıkarılan işçilerin durumuyla ilgili bugün THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile görüşeceğini belirterek “Bizim burada görevimiz sağlıklı bir aracılık yapmak ve sorunun tatlıya bağlanmasını sağlamak” dedi.

Çelik, bakanlık toplantı salonunda Toplu İş İlişkileri Yasa Tasarısı ile ilgili yapılan toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Çelik, şunları kaydetti: “THY Yönetim Kurulu Başkanı ile (bugün) burada bir görüşmemiz olacak. Kendileriyle görüştükten sonra mevcut durum hakkında nedir, ne değildir o bilgileri alacağız. Ama ILO’daki toplantımızda konfederasyonların bizden talepleri bu 305 çalışanın işe döndürülmesiydi. O konuyu sayın başkan ile görüşeceğiz. Yönetim Kurulu Başkanı ile yapacağımız görüşmede tabloyu net olarak göreceğiz. Bizim söyleyeceklerimiz var, onların da argümanları vardır. Bizim burada görevimiz sağlıklı bir aracılık yapmak ve sorunun tatlıya bağlanmasını sağlamak.” 

HABERE YORUM KAT