1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bak sen şu işe!
Bak sen şu işe!

Bak sen şu işe!

Muhalif medya anket şirketlerinden hesap soruyor!

15 Mayıs 2023 Pazartesi 13:40A+A-

HAKSÖZ HABER

14 Mayıs seçimleri bitti ve ikinci turda Cumhurbaşkanı belli olacak. Muhalefet bloğunun uzun süre zafer havasında devam eden propaganda sürecinin bir balondan ibaret olduğunu tüm Türkiye gördü.

İlk turda seçimi kazanacağı gözüyle bakılan CHP Genel Başkanına, Cumhurbaşkanı Erdoğan iki milyonu aşan bir oy farkı attı. Bunun üzerine ise suçlu arayışları başladı.

T24 “Seçimin bir kaybedeni de anket şirketleri oldu” başlıklı haberinde seçimin gerçek kaybedenini gizleyerek topu anket şirketlerine atıyor. Anket şirketlerinin ortalamasına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi açık ara önde kapatması mümkün gözükmüyordu. Anket şirketlerine bel bağlayan muhalif kesimler büyük bir umutsuzluk içerisinde. Bu sebeple de T24’n yaptığı gibi bu şirketleri hedef alıyorlar. Onlara daha kötü bir haber verelim:

Asıl kaybeden anket şirketleri değil sizsiniz! Anket şirketleri verilerinin yönlendirilme ihtimali birçok çalışmada ifade edilmişti. Ancak akıl dışı matematik hesaplara başvurup saha gerçekliğine gözlerini kapatanlar rezil oldular! Ne diyelim geçmiş olsun!

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum