1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bahçeli “tehdit siyasetine” devam ediyor!
Bahçeli “tehdit siyasetine” devam ediyor!

Bahçeli “tehdit siyasetine” devam ediyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şimdi de Mansur Yavaş’ı tehdit etti!

30 Kasım 2021 Salı 15:55A+A-

HAKSÖZ HABER

MHP’nin siyaset üretme tarzı geçmişten bu yana şiddeti içerisinde barındırıyordu. Şiddeti sadece MHP ile ilişkilendirmek doğru olmaz tabi ki. Sol yapıların da şiddetle güçlü bir geçmişi var!

Ancak MHP’nin kamuoyu önünde oldukça rahat bir şekilde şiddet ve tehdidi ifade edebilen bir tarzı var. Yakın geçmişte siyasilere ve gazetecilere dönük şiddet eylemlerini gerçekleştiren saldırganlar MHP örgütlenmeleri ile ilişkili çıkmıştı.

MHP genel başkan yardımcısı olan isimler de sosyal medya başta olmak üzere çeşitli platformlar üzerinden birçok kişiyi hedef göstermişti. Son tehdit mesajı ise MHP’nin başındaki isimden geldi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şimdi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı tehdit etti! Grup toplantısı sonrası soruları yanıtlayan Bahçeli, hafta sonu yapılan Alparslan Türkeş anmasına düzenlenen saldırıya ilişkin konuştu. Hadisenin Mansur Yavaş ile alakası olduğunu ima eden Devlet Bahçeli devamında şunları söylüyor:

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" 

Alparslan Türkeş anmasında gerçekleşenler ülkücülerin kendi iç meselesi olmanın ötesinde tüm ülkeyi ilgilendiren bir hadise haline gelmiş oldu. Türkiye gün geçtikçe MHP ve onun etrafında gelişen meşum olayların içinde debelenen bir ülke olma yolunda hızla ilerliyor. Tehdit ve şiddet dilinin hakim olduğu bir ülkede güven, refah ve huzurdan bahsedilebilir mi?

HABERE YORUM KAT

3 Yorum