1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bahçeli: Ekonomide olağanüstü hiçbir şey yok / Dolar: 15 TL  
Bahçeli: Ekonomide olağanüstü hiçbir şey yok / Dolar: 15 TL  

Bahçeli: Ekonomide olağanüstü hiçbir şey yok / Dolar: 15 TL  

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Yükselen, toparlanan ve dengeye gelen Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur.” demesinin üzerinden 24 saat geçmeden neler yaşandı?

16 Aralık 2021 Perşembe 12:05A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazılı bir açıklama yaparak gündemdeki konuları değerlendirdi.

Ekonomik OHAL iddialarını eleştiren Bahçeli öncesinde ise Türkiye ekonomisinin durumu hakkında dikkat çeken cümleler kurdu. “Yükselen, toparlanan ve dengeye gelen Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur. Geleceğe güvenle bakmak varken, makroekonomik parametrelerle ilgili cahilce polemikler yapmak yalnızca krizseverlere hizmet, yalnızca Türkiye'nin düşmesini gözleyenlere himmettir. Türkiye büyüyen, güçlenen ve zenginleşen bir ülkedir. Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha iyi olacaktır.”

Devlet Bahçeli’nin bu açıklamasının üzerinden 24 saat geçmeden döviz kurundaki yeni dalgalanma ile 1 dolar 15 TL oldu. TL’deki değer kaybının önüne geçilemezken cari hükümet ve ittifak kurduğu MHP, mantıklı izahlardan ziyade hamasi açıklamalar yapmaya devam ediyor!

Bahçeli’nin “Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur.” sözünün ardından yaşanan gelişmeler neler olup bittiği hakkında kimsenin bir fikri olmadığı intibaını oluşturuyor. Ekonomide güven üzerine tesis edilmesi gereken ilişki zemininin böyle bir vasatta oluşabilmesi ise mümkün gözükmüyor!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

11 Yorum