1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Aydınlık’tan Alçakça Manşet
Aydınlık’tan Alçakça Manşet

Aydınlık’tan Alçakça Manşet

Katil Rusya ve İran’dan güç alan Esed rejiminin Doğu Guta’da giriştiği sistematik saldırılar ve buradan yansıyan vicdan yürek yakıcı görüntüler tüm dünyada tepkiye maruz kalırken yerli Şebbiha Perinçekgiller yine boş durmadı.

24 Şubat 2018 Cumartesi 13:00A+A-

HAKSÖZ-HABER

Doğu Perinçek’e bağlı Aydınlık grubunun bugünkü gazete manşeti pes dedirtti. Doğu Guta’yı manşete taşıyan Aydınlık, ABD ve İsrail’e gönderme yaparak Esed-Rusya-İran koalisyonunun katliamlarını haklı kılmaya kalkıştı.

Hangisine üzülsek; başına bomba yağan masumların katledilişine alkış tutacak kadar alçalmaya mı yoksa bu alçakları “yerli-milli” payesiyle cilalayıp bağrımıza basmayı telkin eden mahallenin haline mi?

perincek-guta.jpeg

BOSNA KASAPLARINA DA ALKIŞ TUTMUŞTU

Bugün Doğu Guta bağlamında bu alçakça manşete imza atan zümre daha önce 250.000 Boşnak Müslüman katledilip binlercesi tecavüze uğradığında Miloseviç ve Karadziç’i de savunmuştu. “Yoldaş Miloseviç” de gönderdiği mektupla Perinçek’i taltif etmişti.

Hürriyet gazetesinde 12.03.2002 tarihinde bir habere konu olan o mektupta Miloseviç Perinçek’i şu sözlerle övmüştü:

‘‘Sizler, dost kurumlar ve dost insanlar, yapmış olduğumuz onur mücadelesinin adının sosyalizm olduğunu en iyi bilenler, Yugoslavya gerçeğini savunmaya devam ediniz. Çünkü Yugoslavya'nın Batı tarafından parçalanması sadece bir başlangıç. Kirli elleri dünyanın bütün devrim ülkelerini yıkmak için sürekli çalışıyor. Sayın Perinçek, siz ve ben aynı davayı savunuyoruz, yani ülkelerimizi. Zaten sosyalizm de bu demek değil midir? Sosyalistler önce ülkelerini savunmak zorunda değil midir? Durmayın Sayın Perinçek, siz öyle bir ülkede bulunuyorsunuz ki, dünya o ülke sayesinde kurtulur veya yıkılır.’’

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum