1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Aydınlık tayfasının “cemaatlerin kökünü kazıma” hülyası sürüyor
Aydınlık tayfasının “cemaatlerin kökünü kazıma” hülyası sürüyor

Aydınlık tayfasının “cemaatlerin kökünü kazıma” hülyası sürüyor

Perinçek'in karanlık medyası FETÖ ithamıyla İslami yapıları hedef göstermeye devam ediyor…

14 Mayıs 2024 Salı 14:30A+A-

HAKSÖZ HABER

15 Temmuz’dan sonra Türkiye’de sol-Kemalistler tarafından cadı avı başlatıldı. Türkiye’deki her hadiseyi olumsuz bir bağlamda İslami yapılarla ilişkili göstermeye çalışanların başını ise Perinçekçiler çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde yaşanan görevden almalar tartışılmaya devam ediliyor. Gelişmeleri bilgi ve ahlak merkezli değerlendirme noktasında oldukça zaaflı bir yerde duran Türkiye medyasında konu hakkında oldukça farklı yaklaşımlar ortaya konulurken kimileri ise açıkça yalan ve dezenformasyon üretiyorlar…

Ceyhun Bozkurt "eski Aydınlıkçı" olarak büyük resmi görmüş ve kumpası anında çözmüş. Ankara Emniyet’teki gelişmeleri “Cumhur İttifakı’na kumpas planı!” şeklinde yorumlayan Bozkurt suçluyu ise bulmuş bile!

ekran-goruntusu-2024-05-14-141433.png

“Nurcu-okuyucu” şeklinde tanımlanan çevrelerin Ankara Emniyeti’ne operasyon çektiğini öne süren Bozkurt’a destek ise Aydınlık Gazetesi’nden geldi.

6 Ağustos 2023 tarihinde baştan sona uydurma iddialarla yazılan “Kuluçka merkezi gibi çalışıyorlar: FETÖ’nün yuvalandığı Nurcu dernekler” başlıklı haberi paylaşan Aydınlık muhabiri Kaan Arslan “Risale sohbeti kılıfıyla çalışan bu dernekler tüm Türkiye'de ve dünyada konferanslar vererek insanları etkilediğini” önceden haber verdiklerini aktarıyor.

ekran-goruntusu-2024-05-14-141446.png

Hangi sebep ve gerekçelerle dile getirildiği hiçbir şekilde izah edilemeyen iddiaları barındıran bu haber o tarihte Haksöz’de kritik edilmişti.

Türkiye’de Müslümanları hedef göstermek için bin dereden su getiren İslam düşmanları geçmişte olduğu gibi açıktan nefretlerini gösteremedikleri için “FETÖ” ithamı üzerinden niyetlerini açık ediyorlar. Ufacık bir bilgi kırıntısına dahi dayanmayan akıl ve izan dışı iddialarla inşa edilen komplo teorileri “çamur at izi kalsın” mantığıyla iş görüyor.

Türkiye toplumunun İslami hassasiyetlerini korumak ve geliştirmek gibi oldukça önemli bir sorumluluğu üstlenen cemaat ve camialara karşı olan bu tutum aslında sol-Kemalistler için hiçbir şeyin değişmediğini gösteriyor. Müslümanlardan dün nasılsa bugün de aynı şekilde nefret ediyorlar!

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum