1. HABERLER

  2. HABER

  3. Aydın Doğan’ın Ajansı DHA’dan PKK’ya Özel Yayın
Aydın Doğan’ın Ajansı DHA’dan PKK’ya Özel Yayın

Aydın Doğan’ın Ajansı DHA’dan PKK’ya Özel Yayın

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu haber ajansı DHA açıkça PKK propagandası yapmaya başladı. Doğan Grubu'na bağlı DHA dün Tunceli'de yol kesen PKK'nın tüm faaliyetlerini servis etti.

18 Ağustos 2015 Salı 14:42A+A-

7 Haziran seçim sürecinden beri PKK'yı şirin gösteren yayınlar yapması ile tartışma konusu olan Doğan Medya Grubu artık açıkça PKK örgütü propagandası yapmaya da başladı.

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu medya grubunun ajansı DHA, dün Tunceli'de düğün alayının yolunu kesen PKK militanlarının tüm faaliyetleri detayları ile servis etti.

Tunceli'de Ovacık karayolunu PKK'lıların kimlik kontrolü ile başlayan DHA'nın video haberinde, biri kadın iki militanın şarkılı türkülü propagandası, örgüt çalışmalarını anlatan brifingleri ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni hedef alan açıklamaları olduğu gibi yayınlandı.

DHA'nın haberinde aynı militanların kestikleri yolda araçları ateşe vermeleri de yayınlandı. PKK'nın açıkça reklamını yapan haber Hürriyet'in web sitesinde ise kare kare yayınlandı. DHA'nın “PKK'lıların bir günü" şeklinde yorumlanan haberinde dikkat çeken detay ise yolu kesilen konvoyda gelin ve damadın olmasıydı. Düğün konvoyları durdurulan gelin, damat ve yakınları bu durumdan hiç rahatsız olmadıkları gibi iki PKK militanıyla samimi şekilde sohbet edip tokalaşmaları kameralara yansırken, Diyar isimli PKK marşlarını okuyan sanatçının iki militana verdiği özel konser de haberde yer aldı.

Yeni Şafak

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT