1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Avustralya’dan Türkiye’ye Baasçılık oynamak için mi geldiniz?
Avustralya’dan Türkiye’ye Baasçılık oynamak için mi geldiniz?

Avustralya’dan Türkiye’ye Baasçılık oynamak için mi geldiniz?

İlay Aksoy yalanlarını sıralamaya devam ediyor!

13 Mayıs 2022 Cuma 01:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Altılı masanın bileşenlerinden Demokrat Parti üyesi İlay Aksoy, Suriye Savaşı ve Suriyeli mülteciler konusunda insan aklıyla dalga geçen yalanlarını sıralamaktan geri durmuyor.

Türkiye tarihinin en kanlı ikinci bombalı eylemi olan Reyhanlı saldırısının yıldönümünde saldırının gerçek faillerini gizleyip suçu mültecilere ve direnişçilere atmaya çalışan İlay Aksoy alenen Esed rejiminin Türkiye muhaberatı misali çalışıyor.

Reyhanlı saldırısını Esed rejiminin emriyle gerçekleştirenin kim olduğunu bütün dünya biliyor. Şebbiha Mihraç Ural’ın tertiplediği katliamın sorumluları geçtiğimiz senelerde MİT tarafından yakalanarak Türkiye’ye getirilmişti.

Tekrar sormak istiyoruz, katliamı kınıyormuş gibi görünüp faili gizleyen İlay Aksoy kimin hesabına iş yapmaktadır? Niçin Türkiye ile açıkça savaş halinde olan zalim rejimlerle iş tutanlar hakkında bir işlem gerçekleştirilmiyor? Demokrat Partili İlay Aksoy "Bugün 53 yurttaşımızı kaybettiğimiz Reyhanlı patlamasının yıl dönümü. Geldiğimiz noktada Reyhanlı’dan Alevi düşmanı, İŞİD teröristi Suriyeli Abdulbasit El-Sarut cenazesi kaldırılmak istendi ve nihayetinde Türk halkı azınlığa düştü. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun." sözleriyle kendince katliamı telin ediyormuş gibi gözükürken şehit Abdulbasit Sarut’u ve mültecileri hedef gösteriyor!

Reyhanlı katliamı sizin ölümüne desteklediğiniz Esed rejiminin emriyle gerçekleştirildi İlay Aksoy! Katliamın sorumlusu Esed rejimidir. Sizlerse onun gönüllü muhipliğini yaparak faili gizlemeye çalışırken aslında kendinizi ifşa ediyorsunuz! Zira desteklediğiniz katil rejim sebebiyle Reyhanlı’daki kan sizin de elinize bulaşmış durumda!

Kenan Alpay, İlay Aksoy yalanlarını açıklarken kimliğini ve ideolojisini de şu sözlerle ortaya çıkarttı:

1652380245-6f5f48.png1652380124-f18390.png

HABERE YORUM KAT

6 Yorum