1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Atatürk’ün aleyhine konuşma ama Müslümanları karalamayı vazife bil!
Atatürk’ün aleyhine konuşma ama Müslümanları karalamayı vazife bil!

Atatürk’ün aleyhine konuşma ama Müslümanları karalamayı vazife bil!

Ahmet Mahmut Ünlü, Müslüman cemaatleri hedef göstermekten usanmadığı gibi Mustafa Kemal övgüleri ile prim kazanmaya çalışıyor.

25 Eylül 2022 Pazar 14:33A+A-

HAKSÖZ HABER 

Türkiye'deki Müslüman cemaatlerin silahlandığını, Selefi dernekler ve tarikatların bir şeyler planladıklarını iddia eden, elimde isim ve listeler var "Sorsunlar açıklarım" diye de tezviratlarının gerçek olduğu imajını oluşturmaya kalkan Ahmet Mahmut Ünlü, çağrıldığı emniyet müdürlüğüne gittiğinde, "Böyle bir iddia yok" demişti.

Mustafa Kemal'e nazireler düzmek için çok yakın dostu olan Doğu Perinçek'in Ulusal Kanal'ına konuk olan Ahmet Mahmut Ünlü, “Ortak noktaları çoğaltalım. Ben Atatürk’ün aleyhine bir şey konuşmayayım. Konuşanlara konuşmayın diyeyim. Orda aleyhte konuşmayı bir durduralım." dedi.

Müslümanlar hakkında yalana ve iftiraya başvuran, Müslüman cemaatleri hakir gören, kendi kutsal bildikleri haricindekileri ötekileştiren Ahmet Mahmut Ünlü'nün Mustafa Kemal sevgisi gözyaşarttı(!)

Mustafa Kemal'in aleyhinde konuşulmasını istemeyen bunu ortaklığı için önemli bir madde olarak öneren Ünlü'nün, "Aleyhte konuşmak İslam’da da yasaktır zaten.” demesi, Müslümanları darağacında astıran bir zihniyete çanak tutmak, görmezden gelmek olarak değerlendirildiği gibi Müslümanları aşağılayanlara hangi zaviyeden baktığını da afişe ediyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

7 Yorum