1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Atatürklü Türkiye bayrağını sallamama suçu!
Atatürklü Türkiye bayrağını sallamama suçu!

Atatürklü Türkiye bayrağını sallamama suçu!

Edirne Kırkpınar Güreşleri’nde bayrak sallamadıkları için Mustafa Şentop, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ekrem Canalp sol-Kemalistler tarafından hedef alındı!

13 Temmuz 2021 Salı 12:56A+A-

HAKSÖZ HABER

Küçük işlerin insanı olmak eşref-i mahlukat olarak yaratılan insanı değersiz bir varlık haline getiriyor. İdeolojik saplantılarını başkalarına da dayatanlar küçücük dünyalarında çok büyük işler yaptıklarını sanıyorlar!

Edirne Kırkpınar Güreşleri’nde Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve Edirne Valisi Ekrem Canalp protokole dağıtıldığı söylenen Atatürklü Türkiye bayraklarını ellerine alıp sallamıyorlar. Görüntülerden anlaşıldığı üzere kendi doğallığı içinde yaşanan bu süreçte zikredilen isimler ayağa kalkarak alkış tutmakla yetiniyorlar. Bu yaşananlar ise Tele1 tarafından mübalağa edilerek veriliyor!

Sanki bu üç isim çok büyük bir suç işlemiş gibi aktarılan hadise sol-Kemalistlerin problemli yaklaşım tarzını gözler önüne seriyor. Her konuda Türkiye’yi Atatürk üzerinden içine çektikleri gerilim toplumsal normalleşme zeminini de yerle bir ediyor! 

Anka Haber Ajansı ise üşenmemiş ve konu hakkında CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun görüşlerini bile almış! Gaytancıoğlu şunları söylüyor: "Bizim de dikkatimizi çekti, ellerine Atatürk bayraklarını almamaları. Sanırım Atatürk fotoğrafı baskılı olan bayrak olduğu için sallamadılar. Bildiğiniz gibi daha önce de Edirne’de Kırkpınar Güreşleri’nde böyle bayrak krizi yaşanmıştı” 

Kimse Atatürk ile sol-Kemalistlerin kurduklarına benzer bir ilişki biçimi kurmak zorunda değil! Atatürk’ün dünya görüşü ve yapıp ettiklerini onaylamak zorunda da değil. Ancak ne hikmetse Türkiye toplumuna zorla Atatürk sevgisi aşılanmaya çalışılıyor. Bu sebeple Atatürklü Türkiye bayrağını sallamadığınız için bile linç yiyebiliyorsunuz! 

HABERE YORUM KAT

10 Yorum