1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Asrın felaketinin şahitlik belgeseli: Oradaydık!
Asrın felaketinin şahitlik belgeseli: Oradaydık!

Asrın felaketinin şahitlik belgeseli: Oradaydık!

İHH arama-kurtarma ekiplerinin Kahramanmaraş merkezli depremlerde aldığı sorumluluk “Oradaydık!” belgeseli ile izleyiciye aktarılıyor.

18 Şubat 2023 Cumartesi 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İslami STK’ların yardım ve arama-kurtarma faaliyetlerindeki etkinliğinden rahatsız olan bazı meşum çevreler dezenformasyon oluşturarak bu camiaları hedef aldılar. İslami olan her şeye duydukları nefretle Müslümanları hedef alanlar yalandan aldıkları güçle algı oluşturmak için çabaladılar.

İşin aslını ise en çok mağdur olan bölge insanı biliyordu. İslami STK’ların içerisinde başta arama-kurtarma olmak üzere en geniş organizasyon kabiliyeti tabi ki İHH’ya ait. İHH’nın çalışmaları medya tarafından ya görmezden geliniyor ya da birkaç kelime ile geçiştiriliyor.

İHH arama-kurtarma ekiplerinin Kahramanmaraş merkezli depremlerde aldığı sorumluluk “Oradaydık!” belgeseli ile izleyiciye aktarılıyor. Depremin en başından beri bölgede aktif olarak faaliyette bulunan İHH ekiplerinin deneyim ve gözlemleri bu belgesel ile tüm dünyaya izletilmiş olacak.

İslami hassasiyetleri ile yola çıkan insanlar mağdur kardeşleri için ortaya koydukları çabaya karşın getirdikleri tekbirler sebebiyle hedef alındılar. Giyim-kuşamları ve sakalları yüzünden nefret objesi haline getirildiler. Dezenformasyon dalgasına karşı “Oradaydık” belgeseli ise herkesin izlemesi gereken bir şahitlik tablosu!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum