1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Aşıyı Erdoğan oldu, gündem ise İmamoğlu
Aşıyı Erdoğan oldu, gündem ise İmamoğlu

Aşıyı Erdoğan oldu, gündem ise İmamoğlu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Ankara Şehir Hastanesi'nde Kovid-19 aşısının ilk dozu uygulandı. Sosyal medyada ise gündem İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

14 Ocak 2021 Perşembe 20:25A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara Şehir Hastanesi’ne giderek koronavirüs aşısı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşı olduğu anlara dair fotoğraflar Erdoğan’ın Telegram, Twitter ve diğer sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.  

Erdoğan’ın aşı olması sonrası gündemde özellikle Erdoğan’ın aşı olması konuşulurken bir kullanıcının Erdoğan’a aşıyı yapan doktoru Ekrem İmamoğlu’na benzeterek yaptığı paylaşıma Ekrem İmamoğlu’nun “Hayır ben değilim” cevabı sonrası Twitter’da en çok konuşulanlar arasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu girdi.

Konuyla ilgili sosyal medyada yapılan esprili paylaşımlara Ekrem İmamoğlu da dahil oldu. Erdoğan’ın aşısından İmamoğlu’na adeta bir reklam fırsatı doğdu.

Eser Unsalan adlı kullanıcının Erdoğan’ın aşı vurulma anına dair fotoğrafı paylaşıp doktoru kastederek “Ekrem İmamoğlu mu o” diye yazdığı tweetine, Ekrem İmamoğlu “Hayır ben değilim” diyerek gülen surat emojisi koyarak cevap yazdı. Paylaşıma Ekrem İmamoğlu’nun 10 dakika içerisinde cevap vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

ekrem-imamoglu-asi-reklam.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum