1. HABERLER

  2. HABER

  3. Aramalarda Cesetler Neden Bulunamadı?
Aramalarda Cesetler Neden Bulunamadı?

Aramalarda Cesetler Neden Bulunamadı?

Bir sonuca ulaşılamayan faili meçhul mezar aramalarıyla ilgili Ayhan Çarkın, "İnşallah cesetler bulunur." dedi.

23 Aralık 2011 Cuma 13:26A+A-

Ayhan Çarkın’ın faili meçhul cinayetlerle öldürülenlerin gömüldüğü yerleri göstermesine rağmen cesetlere ulaşılamamasıyla ilgili jandarmadan bilgi geldi.

Yer gösterme sırasında Çarkın, 1995 yılına göre bölgenin değiştiğini, ev, yol ve orman bulunmadığını anlatmıştı. Aramalar sırasında elleri kelepçeli olan Çarkın’ın, yanındaki polislere “Şu cesetler bulunsun da rahatlayayım, inşallah bulunur.” dediği, incelemeye eşlik eden savcıların da Çarkın’a “Burada çeşme ve demiryolunu hatırlıyor musun?” diye sorduğu duyuldu. Akşama kadar süren aramalarda cesede ait bir kalıntıya rastlanmadı.

Bu gelişme üzerine savcı, Silivri Belediyesi’nden son 15 yıldaki yapılaşmaya ilişkin bilgi alıp, civardaki köy muhtarlarıyla görüştü. Arama işlemine katılan Jandarma yetkilileri de savcıya Çarkın’ın gösterdiği mevkinin 1996’da komple sürülerek, orman arazisine çevrildiği, o sırada yanmış bir cesedin bulunduğu bilgisini verdi. Savcılar, son 16 yılda Çarkın’ın tarif ettiği yerde bulunan meçhul cesetlerin araştırılması talimatını verdi.

HABERE YORUM KAT