1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Antalya'da Hortum Felaketi: Ölü Ve Yaralılar Var
Antalya'da Hortum Felaketi: Ölü Ve Yaralılar Var

Antalya'da Hortum Felaketi: Ölü Ve Yaralılar Var

Antalya’da yaşanan hortum felaketi sonucu 13 yaşında bir çocuk hayatını kaybederken, 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

24 Ocak 2019 Perşembe 16:48A+A-

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Kum Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında denizde başlayan hortum, Narenciye Mahallesi'ne kadar, yaklaşık 5 kilometre karada ilerledikten sonra kayboldu. Bölgedeki bazı yerleşim yerleri, tarım ve sera alanlarının zarar gördüğü belirtildi. Hortum nedeniyle Kumluca Belediyesi Karatepe Spor Tesisleri'nin çatısı uçtu. Hortum sonucu 13 yaşında bir çocuk hayatını kaybederken, 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Antalya’nın Finike-Kumluca sahil karayolunda oluşan hortumda 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Öğlen saat 13.00 sıralarında Finike-Kumluca karayolunda başlayan hortum, portakal bahçelerine ve seyir halindeki araçlara zarar verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi binası ile parkta bulunan 30 araç kullanılamaz hale gelirken, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Hortum nedeniyle 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, yaralanan 8 kişi ise kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

O esnada olay yerinden geçen Finike Belediye Başkanı Kaaan Osman Sarıoğlu da vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştı. Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Sarıoğlu, ilçe genelinde incelemelerin sürdüğünü ifade etti. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, yaralanan vatandaşları Finike ve Kumluca’daki hastanelerde ziyaret etti. (İHA)

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT