1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ankara Barosu, İslam düşmanlığını görev bellemiş!
Ankara Barosu, İslam düşmanlığını görev bellemiş!

Ankara Barosu, İslam düşmanlığını görev bellemiş!

Ankara Adliyesi’ne açılacak olan Kur’an kursu Ankara Barosu tarafından hedef alındı!

13 Haziran 2022 Pazartesi 13:46A+A-

HAKSÖZ HABER

Daha önce “İslam eşcinselliği lanetliyor” dediği için Diyanet İşleri Başkanı'nı hedef tahtasına oturtan Ankara Barosu son olarak Ankara Adliyesi'nde Diyanet İşleri tarafından Kuran kursu açılmasına tepki gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ‘Yaz Kursları' kapsamında Ankara Adliyesinde görev yapan Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve personel ile çocukları için Adliye Merkez bina mescidinde 27 Haziran tarihinden itibaren ’Kur-an Elifbası, Sureler ve Dini Bilgiler’ kursu açarak oldukça önemli bir hizmet gerçekleştirecek. Adliye binalarında İslami sembol ve ritüellere düşman olan sol-Kemalistler ise hemen nefret kusmaya başladılar. Çok değil, bundan 5-6 sene öncesine kadar adliyelerde başörtülülerin avukat veya hakim-savcı olarak görev yapması bile mümkün değildi!

Adliyede hem çalışanlara hem de yaz aylarında çalışırken çocuğuyla ilgilenmekte zorlanan adliye çalışanlarının çocuklarına yönelik kurs açma düşüncesi farklı devlet kurumlarına da örnek teşkil edebilir. Ankara Barosu ise cinsi sapkınlığı savunan açıklaması hala akıllardakini yerini korurken Kur’an kursunu hedef alarak kendisini İslam düşmanlığıyla hatırlatmaktan çekinmedi.

Baro, “Adliye binaları; tarafsız ve bağımsız yargı organları tarafından adaletin tesis edildiği yerler olup bu binaların din eğitimine açılması demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin gerekleri ile bağdaşmayacağı gibi yargının tarafsızlığına ve bağımsızlığına da gölge düşürecektir (...)” diyerek yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı üzerinden Kur’an kursuna karşı çıkıyor. Laikliğin ideolojik silah olarak kullanıldığı bir ülkede Kur’an kursu tarafsızlığı zedeliyormuş!

Laik despotların yıllardır dile getirdikleri bu yalanlar artık komik olmaktan ziyade mide bulandırıyor. Kur’an kursuna çocuğunu yolladı kimsenin tarafsızlığına zeval gelmez! Ancak Baro hedef aldığı değerler ve sembollerden dolayı tarafını açıkça belli ediyor. Bu sebeple Ankara Barosunun kimseye “tarafsızlık” masalları okumasına gerek yok!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum