1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Amirallerimiz Onurumuzdur” diyen onursuzlar!
“Amirallerimiz Onurumuzdur” diyen onursuzlar!

“Amirallerimiz Onurumuzdur” diyen onursuzlar!

Türkiye’de darbe beklentisi içinde olan insanların sayısının hiç de azımsanmayacak kadar çok olduğu emekli amirallerin bildirisiyle bir kez daha ortaya çıktı.

04 Nisan 2021 Pazar 15:59A+A-

HAKSÖZ HABER

Sosyal medya sitesi Twitter’da açılan #amirallerimizonurumuzdur tagı Türkiye’de darbeye alkış tutmaya hazır şekilde bekleyen darbeci, Kemalist bir kitlenin bulunduğunu bir kez daha hatırlattı. 28 Şubat’ta darbenin toplumsal destek ayağını oluşturan, 15 Temmuz’da darbenin ilk saatlerinde caddelerden geçen tankları balkonlarından alkışlayıp, sosyal medyada destek mesajları yazan bu kitle iflah olmaz bir darbesever geleneğe sahip olduğunu son bildiri gelişmesine verdiği tepkiyle yeniden ortaya koydu.

Yayınladıkları darbe imalı bildiriyle hükümeti hizaya getirmeyi amaçlayan emekli amirallere 'amirallerimiz onurumuzdur' diye sahip çıkan bu kitlelerin onurdan ne anladıkları ortada. Umulur ki emekli amirallerin bu bildirisi bir süredir unutulmaya yüz tutan Kemalist darbe geleneğinin canlılığını iktidar ve iktidarı destekleyen halk kitlelerine hatırlatmış olur.

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum