1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Alpay Bu Kez Bariz Ofsayta Düştü!
Alpay Bu Kez Bariz Ofsayta Düştü!

Alpay Bu Kez Bariz Ofsayta Düştü!

AK Parti’den İzmir milletvekili seçilen eski futbolcu Alpay Özalan’ın sosyal medya hesabında Necip Fazıl adına uydurulmuş bir şiir paylaşması, milliyetçi atmosferin kimleri ne kadar komik hallere sürüklediğinin göstergesi oldu!

26 Temmuz 2018 Perşembe 12:23A+A-

Eski futbolcu Alpay Özalan Meclis’e girdiği günden beri gündemde bir isim olmayı başardı. Önce Erdoğan’a yönelik bir saldırı, hakaret söz konusu olduğunda gereğini yapacağına dair sözleri ile dikkat çeken Alpay Özalan, önceki gün de HDP’li Ahmet Şık’la polemiğiyle gündeme geldi.

Önceki gün Meclis’te Terörle Mücadele yasasında yapılan değişikliklerin görüşmeleri sırasında Ahmet Şık’ın sözlerine tepki göstererek kürsüye yürüyen Alpay Özalan’ın parmak sallaması medyada geniş yer bulmuştu.

Anlaşılan Alpay Özalan ‘şahin’ tavrını sosyal medya hesabından yayımladığı bir ‘şiir’ ile sürdürmek istemişti ki, sosyal medya hesabından Meclis’teki gerilimli görüntü eşliğinde şu ‘şiir’i yayınladı:

“Uğruna ölmekse seni yaşatmak bin kere ölürüm de adına leke sürdürmem, gururdur namustur bayrak ve sancak, aksa da kanım zalimi güldürmem!”

Ve Alpay’ın şiir diye aktardığı bu basit hamasi sözlerin altına Necip Fazıl gibi bir şairin ismini yazması kamuoyunda kısa süre içinde bir alay konusuna dönüştü.

alpay_ozalan_tweet.jpg

Ne yazık ki, ülkede bir müddettir bilinçli bir şekilde yüksek seyrettirilen hamasi atmosfer herkesi bir biçimde etkilemekte, bazılarını ise resmen saçma sözlere ve eylemlere sevk etmekte!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum