1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Allah'tan kork Temel Karamollaoğlu!
Allah'tan kork Temel Karamollaoğlu!

Allah'tan kork Temel Karamollaoğlu!

​​​​​​​2011’den bugüne Suriye’de Rusya, İran ve Esed rejiminin zulüm ve katliamlarını görmeyen Temel Karamollaoğlu, yine Türkiye’yi suçlu ilan etti.

16 Nisan 2022 Cumartesi 00:05A+A-

Mazlumlardan yana tavır alan Türkiye'nin politikalarini desteklemek yerine suçlu ilan etmekten cekinmeyen Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu itina ile katilleri gizledi.

Suriye’de halka en vahşi katliam ve işkenceleri gerçekleştiren Esed rejimi ve efendileri Rusya ile İran hakkında olumsuz tek bir laf etmeyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Suriye’de akan kandan sorumlu olarak Türkiye’yi gösterdi.

Habertürk’te konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Suriye'deki iç savaşın sorumlusunun Türkiye olduğunu öne sürdü. Karamollaoğlu, "Maalesef Suriye'yi karıştıran ilk adımları Türkiye attı. AK Parti hükümeti attı. Bunu hiçbir zaman tasvip etmedik. Suriye kan gölüne döndü." ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu'nun Suriye halkını katleden, işkenceden geçiren, zindanlara dolduran ve şehirleri bombalarla dümdüz eden Rusya, İran ve Esed rejimini ağzına hiç almaması konusunda tek denilecek şey "Allah'tan kork!" olacak...

HABERE YORUM KAT

15 Yorum