1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Allah başka dert vermesin!
Allah başka dert vermesin!

Allah başka dert vermesin!

Sol-Kemalistler Milli Eğitim Bakanlığı’nca temmuzda hazırlanan e-bültende “Lozan” ile alakalı bir madde olmamasından dert yakınmış!

11 Ağustos 2023 Cuma 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İnsanlar ne için yaşarlarsa kapasiteleri de yaşam gayeleriyle sınırlı kalıyor. Lozan tartışmaları bir şekilde devam ederken Türkiye’yi doğru düzgün bir tartışma yaşatmak istemeyen çevreler meseleyi hamasete mahkum etme derdindeler!

Cumhuriyet gazetesinden Sefa Uyar önce bizleri Mustafa Şentop’un Meclis Başkanlığı döneminde, 2023 için bastırılan ve milletvekillerine dağıtılan ajandada Lozan ile alakalı hiçbir hatırlatmanın olmadığını hatırlatarak işe başlıyor. “Zaferin 100. yılında büyük ayıp: Meclis'in ardından MEB de Lozan'ı unuttu!” başlıklı haberde Meclis’in “kabahati” yetmezmiş gibi bir de MEB’in “suçu” tabir-i caizse faş ediliyor.

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2 Ağustos’ta, genel müdürlüğün çalışmalarının yer aldığı, 1-31 Temmuz tarihlerini kapsayan bir e-bültenin yayımlandığı haberini okurlarına ulaştıran Cumhuriyet ardından ise bülten de 24 Temmuz’da 100. yılı kutlanan Lozan’a yer verilmemesini eleştiriyor…

basliksiz-141.jpg

Dünyanın bin türlü derdi sorunu varken kimsenin yayımlandığından haberi bile olmayan bir bültende “Lozan” maddesi olmadığı için birilerini hedef gösteren Cumhuriyet’e “Allah başka dert vermesin” demekten başka bir şey gelmiyor elimizden…

Ukrayna-Rusya Savaşı, Kur’an’a yönelik saldırılar, enflasyon, deprem bölgesinin durumu vb. birçok gündem maddesi arasında kendilerine böylesine "büyük bir iş" seçmeleri gaye edinilen şeylerle vizyon eksikliğinin ilişkisini de kanıtlıyor!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum