1. HABERLER

  2. HABER

  3. Albayrak’tan Gülen’e: “Elinden Geleni Ardına Koyma!”
Albayrak’tan Gülen’e: “Elinden Geleni Ardına Koyma!”

Albayrak’tan Gülen’e: “Elinden Geleni Ardına Koyma!”

Hakan Albayrak, CNN Türk ekranlarında canlı yayında Fethullah Gülen'e çağrıda bulundu: "Senin müritlerin senden habersiz ananas bile yemiyor. Elinden geleni ardına koyma!"

15 Ocak 2014 Çarşamba 10:48A+A-

İHH'ya yapılan hukuksuz baskınlar üzerine CNN Türk'te yayınlanan Cüneyt Özdemir'le 5N1K programına konuşan Star Gazetesi yazarı Hakan Albayrak, Fethullah Gülen'e sert bir çağrıda bulundu.

Albayrak, Cemaat mensuplarının Fethullah Gülen'den habersiz hiçbir iş yapmadıklarının altını çizdi, Gülen'e "elinden geleni ardına koyma" dedi.

Hakan Albayrak, Cüneyt Özdemir'in "Niye Cemaat İHH'yla uğraşsın? şeklinde sorular geliyor, nasıl değerlendirirsin?” şeklindeki sorusuna şöyle cevap verdi:

Bilmem, Cemaat kalemleri her gün İHH aleyhinde twit atıyorlar, buyursunlar kendilerine sorsunlar.

Niye sürekli İHH ile uğraşıyorlar. Niye Cemaat evlerinde Mavi Marmara ve İHH aleyhinde iki buçuk üç senedir tezvirat yapıyorlar?

Niye bize Alman ajanı, İngiliz ajanı, İran ajanı diyorlar?

Niye Mavi Marmara'yı İstanbul'da ziyaret eden gençler Fethullah Gülen Cemaati'nin yurtlarından atıldılar?

Niye onların aileleri arandı, sizin çocuklarınız terörist oldu denildi?

Bunu Cemaat'e sorsunlar.

Bir de, evet "delilin var mı?" deniliyor. Bazıları da diyor ki "Fethullah Gülen'in bu işlerle alakası yok."

Dünkü konuşmalarda (ses kayıtlarında) görüyoruz ki, Cemaat kadroları Fethullah Gülen'den habersiz ananas bile yemiyorlar.

İhale meselesinden, bilmem hangi bankanın denetiminin engellenmesine dönük her şeyi ona danışıyorlar, arz ediyorlar. Onun bilgisi ve onayı olmadan adım atmıyorlar.

Eğer Emniyet'te ve Yargı'da Cemaat kadroları varsa, ki olmadığını söylemek bu saatten sonra komik kaçar, bunların yaptığı her sansasyonel işte mutlak surette Fethullah Gülen'in onayı vardır.

Fethullah Gülen'e sesleniyorum: "Benim haberim yok" deme, senin adamların senden habersiz ananas bile yemiyorlar. Sen yaptırıyorsun bu işleri. Ve ben sana diyorum ki, elinden geleni ardına koyma.

Biz iyileriz. Firavun bizim aleyhimizdeyse, Karun bizim aleyhimizdeyse, sen bizim aleyhimizdeysen, onların işbirlikçisi olarak, biz istikametli bir yol üzerindeyiz demektir.

Vesselam...

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum