1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Alaattin Çakıcı’yı Türkiye Gündemine Kim Oturttu?
Alaattin Çakıcı’yı Türkiye Gündemine Kim Oturttu?

Alaattin Çakıcı’yı Türkiye Gündemine Kim Oturttu?

Alaattin Çakıcı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik küstah sözlerinin adından, Karar gazetesi yazarlarını ölümle tehdit etmesi mafya babalarının gündem belirlediği ülke manzarasına geri mi dönülüyor sorusunu akla getirdi!

29 Haziran 2018 Cuma 19:04A+A-

HAKSÖZ-HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dışarı çıkartmak için seferber olduğu organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı, Karar gazetesi sahibi Mehmet Aydın ve altı gazeteciyi ölümle tehdit etti.

Çakıcı, kendisi adına açılmış ‘alaatincakiciresmi’ isimli Instagram hesabında yer alan ve daha sonra silinen imzalı mesajında, “Ömrümde zarar vereceğim adama hep önceden haber verdim!” diyerek gazetecilerin açık isimlerini vererek tehdit etti.

Çakıcı, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye ve yurtdışındaki bütün sevenlerimce görüldükleri yerde kesinlikle cezalandırılacaktır. İşte sevenlerim ‘Abi vur de ölelim, öl de ölelim’ diyenlere, kim beni seviyorsa çağrımdır. Görevlerini yerine getirsinler.”

Alaattin Çakıcı'nın konuyla ilgili sözleri:

425-001.jpg

Karar’ın haberinde şu ifadeler yer almıştı: “Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı’na yönelik ifadelerini, ‘Erdoğan’a küstah sözler’ başlığıyla haberleştiren KARAR gazetesini hedef alan yeni bir açıklama yayınladı. Basın danışmanı aracılığıyla servis edilen açıklamada KARAR gazetesi yazarlarını isim vererek hedef alan Çakıcı, gerçekle ilgisi olmayan ifadelerle ağır hakaretlerde bulundu.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

1 Yorum