1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Akdağ'dan Çocuk İstismarında Öngörülen Ceza Açıklaması
Akdağ'dan Çocuk İstismarında Öngörülen Ceza Açıklaması

Akdağ'dan Çocuk İstismarında Öngörülen Ceza Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Akdağ, çocuk istismarı ile ilgili, "Böyle kötü bir fiili işlemiş sonra da yavrumuzun hayatına kıymış birisi için doğrusu ağırlaştırılmış müebbet düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

28 Şubat 2018 Çarşamba 12:47A+A-

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor ve gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"MHP VE CHP GRUPLARINI ZİYARET EDECEĞİM"

Çocuk istismarı düzenlemesi ile ilgili olarak Akdağ, "Bu mevzuyla alakalı olarak bugün MHP ve CHP gruplarını ziyaret edeceğim." dedi.

CHP ve MHP'ye yapacağı ziyaretle ilgili olarak Akdağ, "Elbette oy birliğiyle geçmesi arayışı içindeyiz, zaten bu diyaloğu onun için kuruyoruz. Esneklik dediğimiz konu da bir husustan taviz vermek anlamında değil, en doğruyu bulmak anlamında elbette esnek olmalısınız." ifadelerini kullandı.

Akdağ, "Sağlık Bakanlığımız, Çocuk İzlem Merkezlerinin (ÇİM) 2018'de toplam etki alanının, nüfusun yüzde 78'ine ulaşmasını hedeflemişti. Şöyle bir karar aldık; nüfusun yüzde 100'üne ulaşacak. Bütün illerimizde ÇİM'leri yaygınlaştıracağız." bilgisini verdi.

"AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET DÜŞÜNÜYORUZ"

Çocuk istismarı ile ilgili olarak Akdağ, "Böyle kötü bir fiili işlemiş sonra da yavrumuzun hayatına kıymış birisi için doğrusu ağırlaştırılmış müebbet düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum