1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Ailenizi ancak İslam korur"
"Ailenizi ancak İslam korur"

"Ailenizi ancak İslam korur"

Türkiye’de cinsi sapkınlık karşıtı afişler sokakları süsledi!

01 Temmuz 2022 Cuma 12:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Dünyada emperyalist odakların desteklediği “LGBT” propagandasına karşı bilinç yükseliyor. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde sokaklar ve reklam panolarına "Ailenizi ancak İslam korur" sloganıyla afişler asıldı.

Geçtiğimiz günlerde benzer afişler Arap ülkelerinde de asılmıştı. Kapitalist tüketim alışkanlıkları ve emperyalist ideolojiler cinsi sapkınlığı bugün insanlığa dayatıyor. Biyolojik cinsiyetin önemsiz olduğu öne sürülürken insanlık için anlamdan ve ahlaktan yoksun bir “özgürlük” çerçevesi çiziliyor.

İnsanlığın sonunu getirecek bu rezillikler karşısında insanı ve ahlakı savunanlar harekete geçmek zorundalar! Hamasi söylemlerden uzak durarak akıl, mantık çerçevesinde müfsidlerin meşum çabalarına karşı atılan her adım gelecek adına çok önemli.

Türkiye’de resmi kanalların da tutumlarını açıkça ortaya koyarak cinsi sapkınlığın meşruiyetini sağlamaya çalışanların faaliyetleri tümüyle yasaklanmalıdır. Bu bağlamda özellikle televizyon ve sinemada yapılan işler denetlenmeli kimsenin özgürlük adı altında sapkınlığı bir ideoloji gibi dayatmasına müsaade edilmemelidir!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum