1. HABERLER

  2. HABER

  3. Adnan Oktar'a 33. Derece Masonluk Beratı
Adnan Oktara 33. Derece Masonluk Beratı

Adnan Oktar'a 33. Derece Masonluk Beratı

Bir dönem yazdığı masonluk aleyhtarı kitaplarla şöhret olan Adnan Oktar’a canlı yayında 33. Derece masonluk beratı verildi.

14 Eylül 2013 Cumartesi 21:30A+A-

Yılmaz Bilgen / Haksöz Haber

Bir dönem yazdığı masonluk aleyhtarı kitaplarla şöhret olan Adnan Oktar’a canlı yayında 33. Derece masonluk beratı verildi.

Sazlı sözlü programlarda, şuh kadınlar eşliğinde kendine özgü danslarıyla adından sıkça söz ettiren Adnan Oktar’ın son konuğu İtalyan Mason locası lideri büyük üstad Franco Pilloni idi.

Mehdilik iddiasındaki Adnan Oktar’da en dikkat çekici değişim, önceleri sayısız kitap ve filmlerle eleştirdiği İsrail ve Mason çevrelere yönelik oldu.

Medyatik Mehdi Adnan Oktar ilk olarak ‘İsrail’e bomba atanın gökkubbeyi başına yıkarım’ çıkışıyla dikkat çekti.

Kendi kanalı A 9 tv de büyük mason üstadlarıyla yaptığı programların en sonuncusunda konuk ettiği İtalyan locası büyük üstadından 33. derece belgesini alan Adnan Oktar kendisine gösterilen ilgiye müteşekkir olduğunu söyledi.

İtalyan Locası büyük Üstadı yaptığı konuşmada ‘insanlığın barışı için çalıştıklarını ve Adnan Oktar’ında savaşlara dur diyecek güce sahip olduğunu ve bu yönde kendisine her tür desteği vereceklerini’ belirtti.

Suriye’ ye Müdahaleye Karşıyız

Suriye’ye olası bir müdaheleyede karşı olduklarını ifade eden Franco Pilloni: ‘İtalya Büyük Locasının Büyük Üstadı olarak Suriye'ye müdahaleye karşı olduğumuzu söylemek istiyorum. Eğer güçler birleştirilirse barış gerçekleşebilir. Kardeşlerimizden tek hedef olan barışın gerçekleşmesi için katkıda bulunmalarını istiyoruz. Biz her zaman acı çekenlerin yanında olacağız.

  Biz Masonlar olarak Museviler ve Hristiyanlar ile de işbirliği yaparak Suriye'de barışın biran önce gelmesini istiyoruz.’  Açıklamasında bulundu.

masonluk1.jpg

HABERE YORUM KAT

6 Yorum