1. HABERLER

  2. HABER

  3. Adana, Urfa ve Van'da Operasyon
Adana, Urfa ve Van'da Operasyon

Adana, Urfa ve Van'da Operasyon

Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde PKK, YDG-H ve IŞİD'e operasyonlar düzenlendi.

05 Ağustos 2015 Çarşamba 11:24A+A-

Adana

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışmaları sonucu belirlenen farklı mahallelerdeki 11 ayrı adrese sabaha karşı eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel harekât, çevik kuvvet ve asayiş ekiplerinin katıldığı, polis helikopterinin destek verdiği operasyonda, PKK ve IŞİD üyesi olduğu iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Şanlıurfa

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Siverek ilçe merkezinde 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Çevik kuvvet ve özel harekât polislerinin de katıldığı operasyonda, YDG-H üyesi oldukları öne sürülen 13 kişi yakalandı.

Şüphelilerin ikametgâhlarında bir ruhsatsız tabanca, bir kurusıkı tabanca, örgütsel doküman ile bir miktar havai fişek ele geçirildi.

Van

Alınan bilgiye göre, Gevaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, dün Gevaş'ta İlçe Jandarma Komutanlığı’na giden askerî araca, Karşıyaka Mahallesi'nden geçişi sırasında düzenlenen saldırının ardından, çalışma başlattı.

Kent merkezindeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon yapan ekipler, saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla 2 zanlıyı yakaladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT