1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. Adana Şehid Çetin Topçuoğlu’nu Uğurladı
Adana Şehid Çetin Topçuoğlu’nu Uğurladı

Adana Şehid Çetin Topçuoğlu’nu Uğurladı

Siyonist çete İsrail'in Gazze'ye insani yardım götüren gemilere saldırısı sırasında şehid düşen Çetin Topçuoğlu’nu tüm Adana tek yürek oldu ve uğurladı.

05 Haziran 2010 Cumartesi 01:10A+A-

Merkez Sabancı Camii'nde cuma namazı çıkışında düzenlenen cenaze törenine şehidin eşi Çiğdem Topçuoğlu, oğlu Aytek Topçuoğlu,ve tüm akrabaları, Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Adana Milletvekili Vahit Kirişçi, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude ve birçok kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Adana halkı katıldı.

Okunan Kur'an–ı Kerim ve yapılan dualardan sonra şehidin cenaze namazını kılındı ve şehidin oğlu Aytek Topçuoğlu'na taziyeler sunuldu.

Direnişi sembolize eden döviz pankart ve flamaların yanı sıra Filistin bayrağı taşıyan 10 binlerce kişi attığı sloganlarla İsrail'i protesto etti.

Avludaki cenaze aracında bekletilen Topçuoğlu'nun cenazesi, halkın omzunda cenaze namazının kılınacağı yere getirildi. Tabutun üzerine karanfiller bırakıldı.

Şehid Topçuoğlu'nun naaşı bir süre omuzlarda taşındıktan sonra oluşturulan yaklaşık 10 km uzunluğunda araç konvoyu eşliğinde götürüldüğü Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber: Yasin Asma / Fotoğraf: Muhammed Asma

 

HABERE YORUM KAT