1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. ABD'de ırkçı yolcuları aracından indiren şoför takdir edildi
ABD'de ırkçı yolcuları aracından indiren şoför takdir edildi

ABD'de ırkçı yolcuları aracından indiren şoför takdir edildi

ABD'de bir taksi şoförünün, ırkçı ifadeler kullanan iki yolcuyu aracına almaması ilgi ve beğenileri topladı.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 12:26A+A-

HAKSÖZ HABER

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde bir taksi şoförünün, ırkçı ifadeler kullanan iki yolcuyu aracına almaması sosyal medyada takdir ve destek gördü.

Taksi şoförü James Bode'nin Facebook hesabından paylaştığı videoda, Leigh Valley bölgesinde aracına binen kadın yolcunun gülerek “Sen beyaz adam gibisin. İngilizce de konuşuyor musun?” şeklinde ırkçı ifadeler kullandığı görüldü.

Kadının tavrının tamamen uygunsuz olduğunu söyleyen sürücü Bode, “Direksiyonda oturan bir beyaz olmasaydı ne fark ederdi?” dedi. Bode, daha sonra kadından araçtan inmesini isteyerek dışarıda araca binmek üzere olan diğer erkek yolcuya da kendilerine hizmet vermeyeceğini söyledi.

Erkek yolcu, “Senin o kahrolası yüzünü dağıtacağım” diye tehditler savururken, sürücü Bode, "Beni tehdit edip aşağılıyor musunuz?!" ifadeleriyle cevap verdi. Bode ayrıca, "Siz ırkçısınız da ondan böylesiniz" dedi.

Irkçı yolcuları almayan sürücünün tavrına sosyal medyada destek verilerek, ırkçılara karşı tavrın bu olması gerektiği yorumları yapıldı.

Türkiye’de ise ırkçı siyasilerle yan yana gelmek büyük bir erdemmiş gibi sunuluyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum