1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. 8 Şehid Kardeşimizi Rabbimize Uğurladık
8 Şehid Kardeşimizi Rabbimize Uğurladık

8 Şehid Kardeşimizi Rabbimize Uğurladık

Şehit düşen kardeşlerimiz Ali Haydar Bengi, Cengiz Akyüz, Furkan Doğan, Necdet Yıldırım, Cengiz Songür, İbrahim Bilgen, Fahri Yıldız ve Çetin Topçuoğlu adlı şehitlerimiz için öğle namazını müteakiben Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı.

03 Haziran 2010 Perşembe 21:53A+A-

8 Şehidimiz Rabbe uğurlandı. 4 Haziran Cuma günü cuma namazından sonra Şehid Cevdet'i Rabbe uğurlayacağız.

CEVDET KILIÇLAR

Siyonist askerlerin baskınında ilk şehit düşenlerden Cevdet Kılıçlar, baskını görüntülemek için fotoğraf çektiği sırada alnından vuruldu. Uzun yıllar basında çalışan Kılıçlar, önce Selam gazetesi, ardından Vakit'te çalışmış, son olarak İHH Basın ve web biriminde görevliydi. İstanbul'a gelmeden önce uzun süre Adana'da yaşayan kardeşimiz 1972 doğumlu idi. Kayseri doğumlu Kılıçlar'ın 2 çocuğu vardı.

CENGİZ SONGÜR

Saldırıda yaralanan ve kan kaybından şehit düşen kardeşimiz Cengiz Songür, İzmirliydi. İzmir Özgün-Der çevresinde aktif olarak İslami mücadele içerisindeydi. Songür 1963 doğumlu idi.

 

ÇETİN TOPÇUOĞLU

1956 Adana doğumlu olan Çetin Topçuoğlu, Filistin için yapılan etkinliklerde ADYAD ile birlikte aktif olarak çalıştı. Birçok kez tekvandoda dünya şampiyonu olan kardeşimizin son sözü "Tekvandoda dünya şampiyonu olduk, şimdi sıra ahiret şampiyonluğunda inşallah." olmuş.

ALİ HAYDAR BENGİ

Diyarbakırlı Ali Haydar Bengi AY-DER Başkanı idi. Bengi kardeşimiz 1971 doğumlu idi.

 

İBRAHİM BİLGEN

Saadet Partisi Siirt İl Müfettişi olan İbrahim Bilgen, son belidiye seçimlerinde SP adayı idi. Siirtli Bilgen, 1949 doğumluydu...

CENGİZ AKYÜZ

İskenderun'da kartonpiyer ustalığı işi yapmakta olan Cengiz Akyüz, Gazzeli kardeşlerimiz için çok çaba sarf etti. Bedeninde 4 kurşun çıkarılan Cengiz Akyüz'ün 3 çocuğu vardı.

FURKAN DOĞAN

Furkan kardeşimiz henüz 19 yaşındaydı. Tehlikelere rağmen asla Gazze'ye gitmekten vazgeçmedi. Aslen Kayserili olup Amerika'da doğmuştu. Vücudundan tam 5 öldürücü kurşun çıkarıldı.

 

NECDET YILDIRIM

İHH çalışanı Necdet Yıldırım, 32 yaşında ve bir kız babasıydı.

FAHRİ YILDIZ

Adıyamanlı Fahri Yıldız'ın kardeşi, ağabeyinin şehit olma arzusuyla yola çıktığını söyledi. Yıldız, 43 yaşındaydı.

CEVDET KILIÇLAR İÇİN CUMA GÜNÜ BEYAZIT'TAYIZ...

Şehit kardeşimiz Cevdet Kılıçlar'ın cenaze namazıise 4 Haziran Cuma günü Cuma namazı sonrasında Beyazıt Camii'nde kılınacak! İslami mücadele içerisinde basın göreviyle uzun süre emek veren Kılıçlar kardeşimizi Rabbimize dualarla ve tekbirlerle uğurlayacak; Siyonist terörü lanetleyeceğiz. Cenaze namazına yoğun katılımın olması bekleniyor.

Son yolculuğunda şehidimizi yalnız bırakmayalım... Tevhid bayrağına sarılı tabutunu omuzlarımızda taşıyacağımız Cevdet Kılıçlar'ı Rabbimize tekbirlerle uğurlayalım...

HABERE YORUM KAT