1. HABERLER

  2. HABER

  3. 3 Sağlık Görevlisi ve 1 Polis Kaçırıldı!
3 Sağlık Görevlisi ve 1 Polis Kaçırıldı!

3 Sağlık Görevlisi ve 1 Polis Kaçırıldı!

Erzurum'da hasta ihbarı veren PKK’lılar olay yerine gelen 3 sağlık görevlisini kaçırdı. Mardin'den aile ziyareti için yola çıkan bir polis yine PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

25 Temmuz 2015 Cumartesi 04:45A+A-

İstanbul'da görevli bir polis memuru aile ziyareti için gittiği Mardin'den Muş'a geçerken PKK'lı grup tarafından Lice'de kaçırıldı. Kaçırılan polis memurunun eşi ve çocuğu ise serbest bırakıldı.

Erzurum’da Sağlık Görevlileri Kaçırıldı

Erzurum'un Tekman ilçesinde, asılsız hasta ihbarı vererek yol kesen PKK'lılar, 1 ambulans ve 3 sağlık görevlisini kaçırdı.

Alınan bilgiye göre, Tekman ilçesi kırsalında önceki gün ve dün yol keserek 3 pikap türü aracı gasp eden PKK'lılar, bugün de asılsız hasta ihbarında bulunarak, ambulansın yolunu kestiler. Ambulansı ve içerisinde bulunan 3 sağlık görevlisini kaçıran grup, kayıplara karıştı.

Güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kuruma ait ambulansın GPS sinyalinin Çukur Yayla köyü Beşdere Mahallesi'nde kesildiğini söyledi. Ambulanstaki personele de ulaşamadıklarını ifade eden Vançelik, "Olayla ilgili kriz merkezine bilgi verildi. Ambulansla bağlantı kurulması için bölgeye ekip sevk ettik" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum