1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. 28 Şubat’tan Beter mi Dediniz?
28 Şubat’tan Beter mi Dediniz?

28 Şubat’tan Beter mi Dediniz?

"28 Şubat'tan Beter" manşetiyle çıkan Zaman gazetesi, bugün haklarında oluşturulan tablo ile geçmiştekini karşılaştırarak, aklınca "arada fark yok!" demeye getirmekte.

16 Ocak 2014 Perşembe 10:49A+A-

HAKSÖZ-HABER

Zaman gazetesi "28 Şubat'tan Beter" manşetiyle çıkmış bugün. İş dünyasından eğitime, bugün haklarında oluşturulan tablo ile geçmiştekini karşılaştırarak, aklınca "arada fark yok!" demeye getirmekte.

Oysa ilk soru şu olmalı:

"Neden koskoca toplumda Cemaat ve tabanı dışında hiç kimsenin vicdanı sızlamıyor? Bize karşı oluşan ve 28 Şubat günlerini bile unutturan bu öfkenin sebebi ne?"

Mesela toplumda Cemaat medyasından başka "Yargıya dokunulmamalı!" diyen kaldı mı? Ya da kolluk güçleri işini yapıyor neden İHH'ya toz kondurmayıp emniyetin görev yapmasını engelliyorsunuz" diyen?

28 Şubat'ta akla gelen başka şeyler de vardı. Mesela "Siyasal İslamcıların okulları" İmam Hatipler tırpanlanıp eğitime darbe vurulurken, bu kararları alanlara müdahanede bulunup aldıkları kararların tüm sonuçlarını sevap terazisine vuranlar gibi! Hani "Asım'ın Nesli"nin önü tıkanırken, "Altın Neslin" önünün açılmasını hayra yoranlar! 

28 Şubat akla Erbakan'a yapılan haksızlıkları getirirken, 28 Şubat'ı bugüne adalet terazisi olarak kullananlar o gün Erbakan'a aba altından sopa gösterenler, onu yalnız bırakmakla kalmayıp arkadan hançerleyenler değil midir?

28 Şubat ile bugün arasında benzerlik kurulacaksa eğer, buna önce "Küresel operasyonlar için yerli işbirlikçiler gerekir" düsturu üzerinden bakmak gerekir. 28 Şubat dendiğinde akla Çevik Bir'lerin sırtını dayadığı ABD-İsrail Siyonist konsorsiyumu ve onların çıkarlarının bekası gelmekte. İşte bugün yaşadıklarımızla ilgili en büyük benzerlik de bu! Fark bugün ülke ve müslüman halklar olarak o günkü kadar tecrübesiz ve zayıf değiliz elhamdülillah! 

İşte Zaman'ın bugünkü manşeti:

zaman-gazetesi_manset_16-01-2014_28-subat-tan-beter.jpg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum