1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. 28 Şubat darbecileri pişman değil pişkinler!
28 Şubat darbecileri pişman değil pişkinler!

28 Şubat darbecileri pişman değil pişkinler!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile tahliye edilen darbeci Çetin Doğan arsızca ifadeler kullanarak "suçsuz" olduğunu ima etti.

17 Mayıs 2024 Cuma 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat darbecileri Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimler 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Sivas mağdurları için atılmayan adımların darbeci şefler için atılması İslami hassasiyet sahibi çevreler tarafından tepkiyle karşılandı.

Karar tartışılmaya devam ederken 28 Şubat'ta gerçekleştirilen darbenin mimarlarından Çetin Doğan pişkin açıklamalarıyla kararın sol-Kemalistler tarafından nasıl anlaşıldığını tüm Türkiye'ye gösterdi.  Doğan'a göre kendisi "af edilmemiş" aksine Cumhurbaşkanı geç de olsa görevini yerine getirerek hukuka uygun hareket etmiş...

Müslümanlar kin ve nefretle hareket ederek yıllarını geçirmezler. Ancak İslam'a düşmanlıkları sebebiyle masum insanlara zulüm eden zalimleri de unutmazlar. Çetin Doğan'ın bu açıklamaları pişman olmadığını aksine oldukça pişkin olduğunu kanıtlıyor. Pişmanlığını dile getirip özür ve af dilese salıverilmesi için gerekli şartlar oluşmuş diyeceğiz ancak darbeci şeflerden utanma duygusu beklemek saflıktan başka bir şey olmasa gerek!

Vaziyet buyken arsız Kemalist darbecilerin hangi mantıkla salıverildiğinin açıklamasını merakla bekliyoruz!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum