1. HABERLER

  2. HABER

  3. 17 Aralık Savcılarına Dava Açılacak
17 Aralık Savcılarına Dava Açılacak

17 Aralık Savcılarına Dava Açılacak

Başbakan Erdoğan, oğlu ve diğer bakan çocuklarının 17 Aralık savcılarına dava açacağını, TÜRGEV adına da davaların açılacağını söyledi.

14 Şubat 2014 Cuma 09:15A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık operasyonunu gerçekleştiren savcıların paralel yapı ile birlikte hareket ettiğini savunarak, "Oğlum da dahil bakanlarımın çocukları savcılara tazminat davası açacaklar" dedi. 

AK Partili eski milletvekilleri ile ATO Congressium'da akşam yemeğinde buluşan Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 17 Aralık operasyonunu düzenleyen savcıları paralel yapı ile birlikte hareket etmekle eleştiren Erdoğan, "Benim oğlum da dahil bakanlarımın çocukları savcılara tazminat davası açacaklar" dedi. Erdoğan, çocuklarının yönetiminde yer aldığı TÜRGEV'in de savcılara dava açacağını söyledi.

"ARKAMIZDAN VURDULAR"

17 Aralık operasyonunun AK Parti'ye değil, devlete karşı yapıldığını vurgulayan Erdoğan, "Bunlarla mücadeleyi bırakmayacağım. Bunlara her türlü kolaylığı, imkanı sağladık, ama bunlar bizi arkadan vurdu. Zorlu bir seçim sürecinden geçiyoruz. Çok saldırılar oluyor. Sizler de arazide olun, teşkilatlarımıza yardımcı olun, seçimleri birlik beraberlik içinde geçirelim. Bu seçimlerden de çok iyi netice alacağız, halkın arkamızda olduğuna inanıyoruz. Önümüzdeki hafta çarşamba günü seçim startını verip, sonra da mitinglere başlayacağım" dedi.

 

HABERE YORUM KAT