1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. 15 Temmuz Direnişinde Yaralanan Ramazan Sarıkaya Kardeşimiz Hakk’a Yürüdü
15 Temmuz Direnişinde Yaralanan Ramazan Sarıkaya Kardeşimiz Hakk’a Yürüdü

15 Temmuz Direnişinde Yaralanan Ramazan Sarıkaya Kardeşimiz Hakk’a Yürüdü

Darbeciler tarafından iki kurşunla ağır yaralanan Ramazan Sarıkaya kardeşimiz, bugün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede şehitler kervanına katıldı.

23 Ağustos 2016 Salı 14:22A+A-

HAKSÖZ-HABER

15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasını savunmak için Saraçhane’ye giden ve darbeci çetelerin sıktığı iki kurşunla ağır yaralanan Ramazan Sarıkaya kardeşimiz, tedavi gördüğü hastanede bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Ramazan Sarıkaya, 15 Temmuz gecesi darbeci çetelere karşı koymak için Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Beledeyesi’ne gitmiş, burada hainler tarafından iki kurşunla ağır yaralanmıştı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden 52 yaşındaki Ramazan Sarıkaya kardeşimiz, bu sabah saat 10.00 sıralarında geçirdiği ani kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumarak şehitler kervanına katıldı.

AKDAV gönüllüsü olan Ramazan Sarıkaya kardeşimiz, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Anadolu Platformu da, Sarıkaya kardeşimizin şehit olmasıyla ilgili “Rabbimizden, Ramazan Sarıkaya kardeşimizin şehadetini kabul etmesini niyaz ediyoruz. Acılı ailesine ve dava arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz” açıklaması yaptı.

Ramazan Sarıkaya kardeşimize Rabbimizden rahmet ve mağfiret, kederli ailesi ve dava arkadaşları için sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Not: Şehidimizin cenaze namazı yarın (24 Ağustos 2016 Çarşamba) öğle namazını müteakip İstanbul Fatih Camii'nde kılınacaktır.

img-20160823-wa0001.jpg

HABERE YORUM KAT

10 Yorum