1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Vay be… Laik ve Çağdaş Yobazlar İstanbul Erkek Lisesinde Yapılacak İftarı İptal Ettirmiş!
Vay be… Laik ve Çağdaş Yobazlar İstanbul Erkek Lisesinde Yapılacak İftarı İptal Ettirmiş!

Vay be… Laik ve Çağdaş Yobazlar İstanbul Erkek Lisesinde Yapılacak İftarı İptal Ettirmiş!

İstanbul Erkek Lisesi’nde iftar düzenlemek isteyen, İstanbul Erkek Liseli Mezunlar Derneği (İELİM) laik ve çağdaş mezunların(!) saldırısı ve yönetimin pasifliği sonucu iftar programını yapmaktan vazgeçti.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 01:36A+A-

İstanbul Erkek Liseli Mezunlar Derneği tarafından İstanbul Erkek Lisesi bahçesinde düzenlemek istediği iftar programı kendini okulun sahibi olarak gören İstanbul Erkek Liseliler Derneği’nin saldırıları ve yönetime yaptığı baskılar sonucu iptal edildi.

İftar programını iptal ettirmeyi laik ve Kemalistlerin büyük bir başarısı olarak gören İstanbul Erkek Liseliler Derneği yaptığı açıklamada "Okulumuzun laik ve çağdaş eğitim ilkelerinin özenle korunması için tüm mezunlar olarak kararlılıkla mücadele edeceğimizi ifade ettik" diyerek durmadan dillerinden düşürmedikleri “yaşam tarzına ve düşünceye saldırı var” sözlerinin asıl faillerinin kendileri olduğunu göstermiş oldular. Bir okulda bile farklılığa tahammül göstermeyen bu çağdaş yobazların “Türkiye Diktatörlük Var” sloganıyla kendilerini tarif ettiklerini birkez daha görmüş olduk.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum